MEP Awards 2016

Europarlamentara PSD, Claudia Tapardel, a fost nominalizata pentru premiul MEP Awards 2016, la categoria TURISM.

„Este foarte bine că turismul începe să câștige aderență în politicile publice europene. Mesajul pe care acest premiu îl transmite este foarte important, poate chiar mai important decât câștigătorul: turismul european trebuie să fie susținut la justa valoare.

Avem ocazia să intrăm într-un nou nivel al promovării turistice în Europa, lucru care va face mult bine pentru turismul din România, un stat cu un potențial imens în acest sector” mai spune europarlamentara Claudia Tapardel.

The Parliament Magazine organizează anual acest concurs pentru cei mai activi europarlamentari pe diverse domenii, oferind o măsură de recunoaștere pentru activitatea lor de la Bruxelles.

În ultimul an, europarlamentara PSD, a avut o activitate constantă de promovare a turismului european ca un domeniu foarte important pentru dezvoltarea noastră economică.

În calitate de copreședintă a Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului European a cerut măsuri pentru un sector economic foarte dinamic, care, dacă este susținut suficient la nivel european poate reprezenta o soluție de creștere economică pe termen lung și pentru România.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.