Fotbal: Ionel Ganea, nu renuntă la contractul cu Dunărea Călăraşi

Potrivit unui articol al Gazetei Sporturilor, de azi, antrenorul Dunării Călăraşi, solicitat de “lanterna roşie” a Ligii I, Petrolul Ploiesti, nu doreste rezilierea contractului cu Dunărea Călăraşi.

Rezultatele foarte bune obţinute de către antrenorul Ionel Ganea au atras atenţia, im mod firesc, cluburilor din prima ligă. Pe lângă CSMS Iaşi şi Astra Giurgiu, ultima apărută pe lista ce ar vrea să obţină semnătura tehnicianului de la  Dunărea Călăraşi ,este gruparea “galben-albastră” din Ploieşti, formaţie aflată în plin proces de insolvenţă. conducerea clubului vrea să apeleze la fostul internaţional, pentru a o salva de la retrogradare.

“Ionel Ganea este o varianta pentru conducerea Petrolului, pentru că este un antrenor care se impune în faţă jucătorilor. Fostul atacant se află momentan sub contract cu Dunărea Călăraşi, iar această s-ar putea dovedi o problema pentru gruparea ploiesteana”, scria, azi, Gazeta Sporturilor.

Din păcate pentru “lupii galbeni”, Ionel Ganea nu vrea să dea: „vrabia din mâna pe cioara de pe gard”. Tehnicianul se simte foarte bine la Călăraşi, unde nimeni nu mişcă în front, şi nu vrea să meargă la o echipă aflată in insolventa.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.