Victor Marius Beliciu, spot publicitar la televizoare

Cantaretul roman Victor Marius Beliciu este protagonistul unui spot publicitar pentru o marca straina de televizoare, care s-a realizat in Piata Sfatului din Brasov si care a fost difuzat pe toate posturile de televiziune din India, tara aflata pe locul doi in lume ca numar de locuitori, cu peste un miliard doua sute de mii de cetateni.

Reclama cuprinde o combinatie de muzica simfonica – Beethoven si de muzica indiana, interpretata de Victor Marius Beliciu la sitar, un instrument traditional hindus. Spotul TV, in care este promovat colateral si Brasovul, a devenit “vedeta” nu numai pe micile ecrane din India, ci si in Social Media, unde a devenit viral. In doar trei zile de la lansare, peste 63.000 de romani au vizionat videoclipul pe pagina de Facebook a artistului si a primit mii de like-uri, comentarii si share-uri.

“Sunt placut impresionat ca acest gen muzical a prins foarte bine in Romania, mai ales ca este un videoclip exclusiv instrumental, iar toata atentia s-a concentrat pe poveste. Am introdus si cateva elemente muzicale moderne, pe langa cele traditionale indiene si foarte multi iubitori de muzica din Romania m-au felicitat, telefonic si pe pagina de Facebook, pentru curajul pe care l-am avut, acela de a produce si alt gen de muzica, pe langa cel cu care europenii sunt deja obisnuiti. Ma bucur ca acest minunat instrument traditional indian, sitarul, a inceput sa fie indragit de concetatenii mei si pregatesc cat de curand un alt videoclip in care voi aduce spiritul indian in Romania”, declara cantaretul Victor Marius Beliciu.

sursa: comunicat de presa, „Plus Communication”

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.