Armata israeliana a inceput ofensiva in Gaza. Avion doborat in Ucraina!

Premierul israelian a anuntat ca a dat ordin armatei sa intre in Gaza…Dupa tragedia aviatica din Ucraina! Avionul doborat de separatisti prorusi( vezi aici informatii)

Profitand de aceasta situatie creata in estul Ucrainei, la granita cu Rusia, premierul Benyamin Netanyahu a ordonat intrare in fasia Gaza. 40 000 de soldati israelieni asteptau la granita un moment prielnic. Si, acesta a venit in aceasta dupa-amiaza!

In Gaza locuiesc multi cetateni romani, doua avioane au adus deja romanii in tara, dar mai sunt multi.

Evenimentele sunt in desfasurare, atat in Ucraina, unde guvernul acestei tari, numeste acest eveniment tragic, un ATAC TERORIST si sustine ca are inregistrari telefonice(interceptari) cu discutii desprea avionul doborat dintre rebeli prorusi si agenti ai serviciului secret rus GRU…si, in Israel, unde armata inainteaza cu tancuri si trupe terestre!!!

 

1. Printre victimele din estul UCRAINEI se numara si 80 de copii!!!

2. NBC anunta ca zona traficului aerian al CASEI ALBE a fost inchis…din cauza unui pachet suspect

3. Daca se confirma proba de care vorbeste guvernul Ucrainei (convorbirea dintre doi agenti GRU care isi raportau dobararea avionului companiei Malayesian), avem de-a face pentru prima data cu implicarea unor oficialitati ai unui stat din Europa, in speta RUSIA, in atacuri teroriste!

4. Din informatiile de pana acum se contureaza ipoteza ca separatisti prorusi, inarmati de RUSIA, au doborat avionul civil cu sprijinul agentilor GRU…confundand avionul civil cu unul militar. Interesul Rusiei, de a anexa estul Ucrainei precum Crimea declansand un razboi in zona cu implicare masiva militara, este evident!!!

5. Ultima oara:  Zona ESTE SECURIZATA DE SEPARATISTI prorusi!! Nu se poate intra…pentru ca au ceva de ascuns…este clar ca ei sunt implicati

Se vorbeste de sanctiuni dure la adresa Rusiei lui PUTIN!

6. Serviciile secrete americane confirma ca o racheta sol-aer a lovit avionul…se depun eforturi pentru a identificalocul de unde s-a tras…

 

 

 

 

 

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.