Tăriceanu a revenit în PNL

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu s-a reînscris în PNL. „Am spus mereu că sunt dispus să revin în PNL. Demisia a fost un gest extrem de protest. Doresc un scor cât mai bun pentru PNL Accept invitația de a reveni în PNL”, a declarat Tăriceanu pentru stiripesurse.ro.

Președintele partidului, Crin Antonescu, care este în conflict cu Tăriceanu, nu a vrut să comenteze decizia pe care a luat-o fostul și, mai nou, actualul său coleg.

Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL la sfârșitul lunii februarie, după ruperea USL.

„Cu ceva timp în urmă, în 2011, a fost decisă crearea USL. Nu am fost printre entuziaştii susţinători ai acestei construcţii politice, dar din momentul ce ea a fost făcută, am considerat că este de responsabilitatea mea să ducem acest proiect la bun sfârşit. Nu a fost un drum uşor, dar din momentul ce decizia politică a fost luată, ne-am înhămat cu toţii să ducem la bun sfârşit. (…)

În ultimele săptămâni suntem martorii unei crize care se adânceşte. Această criză nu a fost generată de dispute ideologice, a fost o criză în jurul nume, a fost o criză de orgolii şi care în final a avut deznodământul de ieri. Micile neînţelegeri nu duc întotdeauna la un divorţ”, a declarat atunci Călin Popescu Tăriceanu. Acesta a mai spus și că Antonescu nu este „preocupat de binele populației, ci a ales să se certe cu cei din PSD din prea mult orgoliu”.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.