Primarul Municipiului Calarasi

Comunicat de presa, primarul municipiului Calarasi- Daniel Stefan Dragulin:

 

DRAGI CALARASENI,

„In scurt timp Campania electorala pentru alegerile Europarlamentare ia sfarsit. Stiu ca sunteti nemultumiti, stiu ca fiecare isi doreste mai mult decat ceea ce-i poate oferi azi sistemul romanesc si mai stiu ca sunteti si dezamagiti de clasa politica din Romania. Dar oare cati dintre noi stiu că si noi, cetatenii acestei tari, am contribuit prin absenta noastra de la vot la tot ceea ce azi ne nemultumeste? Desigur, nu toti! Tocmai de aceea azi vin in fata voastra cu rugamintea de a participa intr-un numar cat mai mare la vot, duminica! Vin cu aceasta rugaminte in calitatea mea de primar al tuturor calarasenilor, de om politic care trebuie sa va readuca aminte ca fara votul meu, votul tau, votul parintilor nostri, votul copiilor nostri, votul nepotilor si votul prietenilor nostri, viitorul Romaniei nu va fi asa cum toti ne dorim.
Pe 25 mai putem lua una din cele mai importante decizii pentru viitorul nostru, al Romaniei.
Pe 25 mai trebuie sa votam oameni competenti, oameni care fac cinste tarii noastre si care reprezintă interesul fiecarui cetatean român, fiecarui european.
In calitatea mea de membru al PNL girez echipa EUROCAMPIONILOR, echipa PNL, echipa care nu va merge la Bruxelles doar pentru interesele personale si ale partidului pe care-l reprezinta, ci va fi echipa care va actiona in interesul fiecarui roman pentru ca asa intelegem noi, liberalii, sa actionam, in interesul romanilor, indiferent ca ne aflam la Bruxelles, Bucuresti sau orice alt colt de lume.
Nu este suficient sa afirmi ca esti mandru sa fi roman, e necesar sa actionezi in consecinta cu atentie si darurire pentru tara ta, pentru romani. Este necesar sa demonstrezi intregii lumi ca esti roman mandru de tara sa si Parlamentul European este locul in care poti pune in practica mandria nationala.

Nu uita, votul meu, votul tau, votul parintilor nostri, votul copiilor nostri pot schimba viitorul Romaniei, viitorul romanilor!
Mergi la vot si voteaza EUROCAMPIONII PNL!”

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.