Serviciul Autorizare Activităti Economice din cadrul Primăriei municipiului Constanța solicită operatorilor economici completările ulterioare.

Serviciul Autorizare Activităti Economice din cadrul Primăriei municipiului Constanța solicită operatorilor economici care desfășoară activități comerciale în structuri cu sediu fix, cu punct de lucru declarat la ONRC conform Legii 26/1990 să întreprindă demersurile procedurale pentru autorizarea unității respective.
Depunerea documentației necesare obținerii sau vizării actelor administrative se poate face fie la Centrul de informare pentru cetățeni din cadrul City Park Mall, bd.Alexandru Lăpușneanu nr.116C, etaj 1, fie pe platforma ,,Cereri online”.
Formularele și documentele necesare pentru obținerea autorizațiilor pentru desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață pot fi consultate accesând site-ul Primăriei, .primaria-constanta.ro iar condițiile de autorizare pot fi regăsite accesând Regulamentul privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale și a serviciilor de piață în municipiul Constanța, aprobat prin H.C.L.427/2017 cu modificările și completările ulterioare.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.