Avantajele pe care le aduce o cană filtrantă de apă. Vezi gama de produse de la KitchenShop

 

  După cum bine știm, apa pe care o consumăm este vitală pentru organismul și sănătatea noastră.
Specialiștii în nutriție recomandă ca lichidele – apa plată în special – să nu lipsească din alimentația noastră zilnică, aceasta ajutând la hidratarea organismului. Apa pe care o consumăm nu ajută doar la hidratarea organismului, ci vine cu mai multe beneficii importante. Având în vedere că apa reprezintă aproximativ 70% din corpul uman, este absolut necesar să o consumăm pentru a fi în formă și energici, astfel încât să funcționăm în parametri normali.
În plus, apa ajută la sistemul nostru imunitar, la funcționarea normală a sistemului digestiv, hidratarea țesuturilor și articulațiilor, dar și la prevenirea accidentelor vasculare.

Toate aceste beneficii sunt vitale pentru organismul nostru, însă un aspect important de care trebuie să ținem cont este și calitatea apei, pentru că pe cât de benefică este aceasta, pe atât de dăunătoare poate fi dacă nu este calitativă. De aceea, o cana filtranta nu ar trebui să lipsească din nicio locuință.

Apa de la robinet, bună sau nu pentru consum?

Multe persoane au impresia că apa de la robinet nu este atât de bună pentru consum. Asta pentru că producătorii au interes să vândă cât mai multă apă îmbuteliată, iar multe dintre reclame promovează apa îmbuteliată ca fiind cea mai sănătoasă în comparație cu cea de la robinet.
Ce trebuie să știm este faptul că apa de la robinet este destinată consumului uman și este potabilă. Cu toate acestea, din cauza tratamentelor, a sursei de unde provine apa de la robinet, a rețelei de distribuție, gustul și mirosul nu mai este unul atât de atractiv. În plus, duritatea ei este mare și poate conține substanțe nocive pentru organismul nostru. Calitatea ei poate fi îmbunătățită foarte simplu și accesibil la preț cu filtre apa pe care le putem găsi la KitchenShop.

Beneficiile cu care vine o cană filtrantă

Dacă până acum cumpărai baxuri de apă îmbuteliată pentru consum, le poți înlocui foarte ușor cu o cană filtrantă. Dacă faci un calcul simplu, vei vedea cât cheltui pe apa pe care o cumperi în fiecare lună, costurile fiind destul de mari. Cana filtrantă este mai avantajoasă la preț și poate reduce costurile pe termen lung.

În plus, poți obține apă potabilă de calitate direct de la robinetul din casă. Tot ce trebuie să faci este să filtrezi apa de la robinet cu ajutorul cănii filtrante, mai ales că este un sistem de filtrare rapid.

Filtrul de apă are capacitatea de a elimina mirosul și gustul neplăcut, reduce cantitatea de clor, calcar, pesticide și alte metale grele din apă, care sunt foarte dăunătoare organismului.
Un astfel de filtru de apă de la KitchenShop.ro ocupă foarte puțin spațiu în bucătărie, este elegant comparativ cu alte filtre costisitoare la preț și care ocupă mult spațiu.
Cu un cartuș/filtru pentru cană se pot obține până la 150 de litri de apă gata de consum. De asemenea sunt păstrate mineralele esențiale pentru organism, iar băuturile sau mâncarea pregătită cu o astfel de apă este mult mai gustoasă.

În magazinul KitchenShop poți găsi o gamă largă de căni filtrante de unde poți alege. Sunt accesibile la preț, poți economisi pe termen lung sume substanțiale, obții o apă de calitate, iar organismul tău va primi toate mineralele de care are nevoie.
Nu vei mai simți gustul de clor sau a altor substanțe, dar nici mirosul care de cele mai multe ori nu era prea plăcut.

Descoperă gama de produse de la KitchenShop și alege să bei o apă sănătoasă și calitativă.

Date de contact:
office@kitchenshop.ro.

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.