Magazin online kiwi gym

Pentru astazi am in fata ochilor un magazin online care vinde in online-ul romanesc vitamine, suplimente, concentrate proteice. Asadar este un magazn, pe o nisa mai speciala, cea a
celor care se antreneaza si antrenamentele lor sunt foarte grele.
Din ceea ce vad, magazinul are multe produse ale caror compozitie nutritiva:este descrisa in termeni speifici, dar si modul de administrare. Personal nu ma pricep…nu mi-a placut chimia, la scoala.
Sa va mai spun despre acest site.kiwi gym ca are pagina speciala pentru nouatati, dar si pagina speciala pentu promotii, de fapt reduceri, Asa ca idee, personal, imi pare ca este in regula ca un magazin online sa aiba reduceri si promotii. Da, una este promotia si alta este reducerea, daca aveti vreo nelamurire. Asa percep eu acest aspect: o reducere se face in momentul in care ai un produs care se apropie de data expirari, promotia o faci de sarbatori: Craciun, Paste, etc.
Am observat, ca in ultima vreme, in mediul online, pe bloguri, au aparut tot felul de sfatuitori pe diverse domenii si in mod special pe domeniul sanatatii. Pare a fi un nou trend care este asemanator cu cel al retetelor culinare. Cine isi mai aminteste de acele vremuri. Eu, nu doresc sa dau sfaturi, dar va pot recomanda site-uri specializate pe respectivele domenii.
Acum , review-ul acesta mi-a fost inspirat de ziua frumoasa de afara. Eu prefer sa fac sport in mijlocul naturii si nu am apelat niciodata la vitamine, suplimente sau ce or mai fi pe piata, dar daca v-am starnit interesul si sunteti dornici de un produs , pe site va puteti informa. Alegerea va apartine.
aveti aici informatii legate de magazin
KiwiGym Shop
Str. Victoriei nr. 47
jud. Maramures
loc. Baia Mare
cod postal 430141
România
Tel. 0757042435
e-mail: comenzi@kiwigym.ro

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.