Strada Ștefan cel Mare din Constanta, se transformă într-o esplanadă modernă

Strada Ștefan cel Mare se transformă într-o esplanadă modernă
În mai puțin de două luni, zona centrală a orașului va intra în proces de reabilitare, prin implementarea unui proiect cu fonduri europene destinat promovării mobilității urbane durabile.Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Pe strada Ștefan cel Mare, traseele pietonale vor fi reabilitate și extinse pe o suprafață de aproximativ 15.800 mp. Fântânile arteziene, spațiile verzi, mobilierul urban inteligent, iluminatul public modernizat vor readuce la viață locul de promenadă.
Pe bulevardul Ferdinand și strada Mircea cel Bătrân, se va reabilita infrastructura pietonală și vor fi introduse benzi unice de transport public și piste pentru biciclete. Stațiile de autobuz vor fi modernizate. Zona va beneficia de iluminat public pentru carosabil, trotuare, piste de biciclete și iluminat smart pentru trecerile de pietoni.Ar putea fi o imagine cu copac
Investițiile în infrastructura vor cuprinde și străzile Mihai Viteazu, I. Gh. Duca, Atelierelor, Ștefan Mihăileanu, Cuza Vodă, General Manu, Răscoalei 1907, Miron Costin, Ion Lahovari și Jupiter.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.