Daniel Ivan, psihoterapeutul starilor tale de bine

 

Diferenta dintre un om si o masinarie este faptul ca oamenii simt. Sentimentele sunt parte din bucuria de a fi om si ceea ce ne deosebeste de un robot. Trebuie sa imbratisam toate sentimentele prin care trecem, pentru ca asta inseamna sa traim.

Totusi, uneori tot acest amalgam de sentimente si emotii ne coplesesc fara a fi capabili sa parasim acel cerc vicios cuprins deseori de sentimente de vinovatie sau tristete, fara a putea localiza exact cauza care le-a declansat.

Umbra care apare in viata ta pe neasteptate

Acest amestec de “combinatii de culori” din propria noastra minte pot fi separate si puse in spatiul special creat pentru ele din interiorul mintii, doar cu ajutor. Dar unde este ajutorul atunci cand apropiatii nu ne inteleg si ne judeca comportamentul fara a sti cum sa ne ajute in cazurile in care atingem un punct in care nu mai rezistam?

Pentru astfel de cazuri este nevoie de o persoana care cunoaste aceste procese psihice si care este special antrenata pentru a ne ajuta sa readucem linistea. Cu ajutor din partea unui profesionist putem depasi momentele de cumpina din viata noastra, pe care il puteti gasi chiar aici, in cabinetul psihoterapeutului Daniel Ivan.

Doctorul emotiilor

Serviciile de psihoterapie ofera clientilor linistea pe care o cauta prin niste procese care te ajuta sa descoperi cauza tuturor sentimentelor tale. La danielivan.ro pot fi intalnite diferite tipuri de terapie, fie acestea de cuplu, de familie, psihoterapie sau dezvoltare personala.

Anxietatea si depresia si-au facut loc in vietile multor persoane in ultimii ani, devenind niste probleme des intalnite, dar care totusi nu sunt acceptate sau intelese atat de bine de cei din jur. Aceste sentimente apar treptat si afecteaza nu numai calitatea vietii persoanei afectate ci si pe cei din jurul ei, fiind schimbari majore care apar in comportamentul celui afectat.

Printre cele mai importante lucruri pe care le poti face la cabinet cu ajutorul psihoterapeutului este sa intelegi de unde a pornit problema, pentru a putea “trata” cauza reala. La cabinet esti ajutat sa intelegi anumite procese si de ce au aparut in viata ta stari noi pe care nu sti cum sa le controlezi.

Psihoterapeutul Daniel Ivan ofera si sedinte in mediul on line ceea ce face ca sedinta sa fie mai comoda si din punct de vedere al costului de transport spre cabinet, dar si cu privire la starea de anxietate care apare atunci cand esti fata in fata cu un psiholog. Terapiile tinute in mediul online ofera si posibilitatea de a-ti alege terapeutul in functie de ceea ce iti doresti, nefiind nevoit sa mergi la cel din orasul tau cu care este posibil sa nu te simti atat de comod.

Orice stare care ne incomodeaza viata poate fi schimbata cu ajutorul unui specialist si pentru orice problema exista ajutor.

Contact:
contact@danielivan.ro
0761.600.020

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.