Un lache, mare Bratian

Un lache, mare bratian, care lucreza la stat, pe care a trebuit mai acum vreo 9 luni sa-l blochez pe FB. , pentru ca se dadea la injurii, se intreba ieri cu lacrimi in barba, daca mai primeste marirea de 25% din ianuarie, promisa de PSD. Cum lache, la voi la bratieni (liberali) exista precuparea umplerii ramazanului? Puteam sa jur ca la voi totul se rezuma la latura spirituala si la atentia nemarginita pentru viitorul generatiilor urmatoare, sa nu cumva sa le lasati datorii. Si, aia cu justitia si statul de drept…
Apropo, a mai observat cineva ca noi astia care lucram in privat suntem socialisti si aia care nu au lucra nici macar o zi in privat, sunt cei mai inraiti liberali?…Daca il includem si pe Ludovic Orban, putem spune ca si aia care n-au lucrat o zi in toata viata sunt cei mai inraiti liberali.

PS.

Ministrul muncii, Violeta Alexandru, nu a muncit niciodată. A frecat duda pe la ,,Pro Democraţia”, consilier pe la Cotroceni, ministru cu…comunicarea în guvernul Ciolos. N-a auzit nimeni de ea. Frecţie ! Profesionistă! În câteva zile, a aflat ea, că poştaşii sunt pesedişti.

sursa: Sorin Stanisel

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.