Ce trebuie să știi atunci când cumperi inele de logodna cu diamante 

 

 

Fiecare propunere este unică, dar scopul este universal. Vrei să alegi un inel care să se potrivească cu ea și pe care il va iubi. Acest ghid este conceput pentru a vă oferi informații clare și utile despre inele de logodnă, diamante și sugestii pentru propunerea însăși._37.jpg

Sfaturi de cumparaturi pentru inel de logodna pentru barbati

Majoritatea bărbaților fac cumpărături cu una până la trei luni înainte de a cumpăra inelul de logodnă.

Un buget este esențial. Cei mai mulți bărbați petrec un pic mai mult decât planuiesc. Dar țineți minte, inelul de logodnă și verigheta  însoțitoare vor fi cel mai important cadou pe care l-ați dat vreodată.

Dintre cele trei inele care vor fi achiziționate, este obișnuit să cumpărați primul inel de logodnă, apoi verighetele  de nuntă.

Majoritatea cuplurilor preferă verighetele care se potrivesc cu metalul inelului de logodnă și îl completează atât în ​​aspect cât și în formă.

Inelul de logodnă și verighetele sunt una dintre singurele achiziții legate de nunți cu valoare investițională pe termen lung, spre deosebire de costul florilor sau de petrecere.

Internetul este un loc popular pentru cercetarea inelelor. Exista  surse bune pentru informarea cu privire la diamante, oferind specificul platinei și oferă o imagine de ansamblu asupra stilurilor de inele populare.

Anatomia unui inel de logodna

Ceea ce sa cautati inainte de a pune piciorul intr-un magazin de bijuterii va face mult mai usor sa plecati cu un inel pe care-l doreste cu adevarat. Începeți prin a cunoaște componentele de bază:

Piatra de centru: Piatra centrală reprezintă de obicei o majoritate covârșitoare a prețului inelului. Dimensiunea, calitatea, claritatea și tăierea pietrelor prețioase determină prețul și valoarea inelului.

Setare: De obicei, platină sau aur, setarea păstrează piatra / pietrele și conferă inelului un design unic. Cu cât metalul prețios este mai rezistent, cu atât va fi mai bine protejat investiția. De aceea, platina este alegerea ideală pentru a vă proteja diamantul de uzura zilnică și pentru ao menține în siguranță.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.