Greseli ce trebuie evitate atunci cand porumbeilor li se administreaza antibiotice!

produsecolumbofilero_20De cele mai multe ori, din teama ca porumbeii s-ar putea imbolnavi extrem de rapid, ajungem sa le compormitem sanatatea, in loc sa le facem bine. Acest lucru se intampla atunci cand le administram o medicamentatie anume fara sa tinem cont tot de indicatiile de pe ambalaj sau de cele de la medic.

Exista o multime de greseli pe care columbofilii la inceput de drum le fac, multe dintre ele au devenit greseli generale ce sunt trecute tot de catre ei usor cu vederea. Lucrurile nu sunt tocmai in regula in acest caz – porumbeii sunt fiinte fragile, a caror sanatate merita protejata, deci astfel de greseli nu isi au deloc locul. Care sunt aceste greseli? Ei bine:

  • Atunci cand un exemplar se imbolnaveste columbofilii au tendinta de a-i trata si pe ceilalti. De cele mai multe ori, astfel de tratamente in masa, in condidiile in care nu este cazul, slabesc imunitatea exemplarelor. Se recomanda ca porumbelul ce are adesea probleme de sanatate sa fie tinut separat, in alta boxa si spravegheat indeaproape.
  • Abuzul de antibiotice! Columbofilii nu trebuie sa uite ca de fiecare data cand administreaza antibiotice, scade o mica parte din vitalitatea porumbeilor. Cel mai indicat este ca fiecare tratament cu antibiotice sa fie inositit de un complex de vitamine si minerale pentru refacerea florei intestinale. Recomandare: antibiotice porumbei de pe Produsecolumbofile.ro – tot aici se gasesc si o multime de vitamine ce trebuie obligatoriu administrate in perioada tratamentelor cu antibiotice.
  • Momentele in care iesirea din forma a porumbeilor este confundata cu simptomele unei boli sunt extrem de periculoase! Administrarea antibioticilor in acest caz nu face decat sa slabeasca si mai mult imunitatea porumbeilor. De cele mai multe ori, aceasta operatiune duce spre imbolnavirea serioasa a exemplarelor.
  • Folosirea medicamentatiei pentru atingerea performantelor are scopul de baza perceput gresit de cele mai multe ori. Mai exact, veterinarul care prescrie o medicamentatie anume nu poate face din acel porumbel un campion peste noapte. Multi columbofili aflati la inceput de drum cred ca totul se rezolva pocnind din degete, insa lucrurile nu stau tocmai asa.
  • Diferenta dintre sanatatea naturala si cea artificiala este trecuta de cele mai multe ori cu vederea. Fiecare columbofil trebuie sa stie ca exemplarele tratate exagerat cu antibiotice nu au o sanatate naturala, ci una artificiala. Acestor pasari le va fi extrem de greu sa intre in forma alaturi de cele ce au o sanatate naturala. Mare atentie si la locul din care se cumpara porumbeii – acestia trebuie sa fie achizitionati dintr-o sursa sigura, doar de la columbofilii ce pun sanatatea naturala pe primul lor.

Sanatatea naturala poate fi intretinuta cu vitamine si minerale ce se regasesc si pe produsecolumbofile.ro. Totalitatea produselor disponibile sunt verificate inainte, deci sunt de calitate, iar pretul este unul optim. Totodata, fiecare complex de vitamine si minerale comandat vine insotit cu indicatiile aferente ce privesc modul de administrare, intervalul de administrare, dar si contraindicatiile.
Columbofilii ce isi doresc ca porumbeii lor sa se dezvolte armonios, intr-o forma maxima, iar imunitatea sa le fie de fier pot accesa produsecolumbofile.ro.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.