Sfaturi valoroase pentru a afla cum să închiriezi o mașină

 

  1. Utilizați un card de credit la ridicarea mașinii

vw-touareg-new-model-automat-44-diesel_1_34Închirierea unei mașini pe website-ul  rentacarmasters.ro este usoara, dar asigurați-vă că utilizați un card de credit când vă ridicați masina. Când utilizați un card de debit, se va percepe o sumă de autorizare și va fi evaluată și o majorare suplimentară substanțială (adică potențial sute de lei). Firmele de inchirieri auto  au folosit pentru a verifica scorul dvs. de credit atunci când ați folosit un card de debit pentru a se asigura că puteți plăti taxe, deși această politică s-a schimbat recent printre majoritatea companiilor de închiriere mai mari. Dacă preferați să închiriați o mașină cu ajutorul unui card de debit, verificați online pentru a vedea ce este politica, astfel încât să nu terminați cu suspendarea fondurilor pe care nu le așteptați.

  1. Încercați să nu închiriați o mașină la aeroport

Când ne gândim cum să închiriem o mașină, întrebarea unde să închiriezi o mașină este la fel de importantă. Știm că este ușor să ridici o mașină la aeroport, dar ceea ce este posibil să nu realizați este că plătiți o primă pentru dreptul de a ridica mașina la câteva momente după ce ați părăsit avionul. Companiile de închiriere sunt obligate să colecteze și să plătească taxe aeroportului în care își desfășoară activitatea, astfel încât  să treacă aceste taxe pe client. Puteți să obțineți acest lucru prin simpla apelare a unei firme de rent-a-car pentru a vă duce la magazinul de închirieri auto care nu se află in aeroport. Dacă închiriați o mașină pe Skyscanner, puteți vedea de fapt unde este locul de închiriere făcând clic pe „Afișați locația” pe pagina cu rezultatele căutării.

  1. Asigurarea auto

Puteți obține asigurarea de la autoturismul dvs. de închiriere de la agenție, dar asigurarea la un centru de închirieri auto este extrem de scumpa și ar trebui utilizată numai dacă ați epuizat toate celelalte opțiuni. Aruncati o privire la asigurarea personala a autovehiculului, care ar putea acoperi si posibilitatile de inchiriere. De asemenea, ar trebui să sunati la banca emitenta a cardului de credit, deoarece multe dintre ele oferă un tip de asigurare de închiriere auto ca beneficiu la card. Multe dintre ele sunt destul de bune și vă permit să renunțați la asigurarea fără griji atâta timp cât rezervați mașina cu acel card de credit specific. 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.