Care este durata de viata a pompelor de apă?

Care este durata de viata a pompelor de apă?

Pompele submersibile au in general o durata de viata de 8 până la 10 ani înainte ca acestea să fie înlocuite, totuși, multe pompe care servesc case cu consum moderat de apă pot dura până la 15 ani.

Dacă pompa mea  este relativ nouă, dar nu funcționează corect?

Dacă știți că pompa de apă are mai puțin de cinci ani și nu funcționează corect, ar putea fi o dimensiune greșită. Ați extins o casă mică anterior într-o casă mai mare sau ați crescut recent consumul de apă acasă? Dacă da, pompa de apă poate fi prea mică pentru a satisface nevoile familiei.

Cât de multă putere are pompa de apă este, de asemenea, un factor. Uită-te la plăcuța de identificare a pompei de apă sau la documentația inițială de instalare, pentru a determina puterea de cai putere. Mai multă putere înseamnă că pompa va funcționa mai rar și va dura mai mult.

Profesioniștii sistemului de apă pot efectua un test de debit pentru a măsura litrii de apa pe minut provenind din fântână. Camioanele firmelor specializate sunt antrepozite depozitate cu tot ceea ce este nevoie pentru a înlocui rapid pompa dvs. Gospodăria medie americană are nevoie de 378 până la 455 de litri pe persoană pe zi și un debit de aproximativ 12 până la 45 litri pe minut. În cazul în care debitul scade sub nivelul mediu, ar putea însemna că pompa de puț de fântână nu este în sarcină.

Dacă bănuiți că pompa de apă îmbătrânește sau nu este suficient de puternică pentru a furniza locuința în mod corespunzător, este important să contactați un sistem de apă profesionist pentru o evaluare. Problema ar putea fi provocată de o altă cauză, cum ar fi tubulatura necorespunzătoare, apa cu presiunea scăzută. Apelarea la profesioniști precum vă poate ajuta să determinați corect cauza și să economisiți timp și bani pentru remedierea problemei.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.