Cea mai bună temperatură de setat în vară

Cea mai bună temperatură de setat în vară

aer-conditionat-mitsubishi-electric-dc-inverter-9000-btu_1_2696Când vorbim despre temperaturile „cele mai bune”, există două moduri de a gândi: temperatura cea mai bună pentru confort și productivitate.

Potrivit unui studiu realizat de Universitatea Cornell, temperatura ideală pentru productivitatea muncii în birouri se situează undeva în jurul valorii de 25 grade Celsius. Potrivit medicului expert in somn Ralph Downey III, temperatura ideală pentru adormire este între 18 si  și 22 grade C, ajustată la temperatura care vă este cea mai confortabilă.

Temperatura cea mai bună pentru a echilibra confortul și costul: Energy Star recomandă să nu fie mai mică de 25 grade. Dacă este prea cald pentru dvs., scadeti cu un grad temperatura aparatului de aer conditionat split Mitsubishi până devine tolerabil. Rețineți că ceea ce este cel mai important este diferența dintre setarea AC și temperatura exterioară – cu cât este mai mare diferența, cu atât mai mult trebuie să funcționeze mai intens și cu atât va costa mai mult.

Când sunteți departe de casă, este mai bine să vă setați AC la aproximativ 29 grade C, apoi să schimbati la temperatura preferată atunci când vă întoarceți. Nu doriti sa intrati intr- o casă fierbinte? Optati pentru  un termostat inteligent și activați AC de la distanță odată ce va apropiati de casa.Să presupunem că ați fost plecat de acasă și că AC a fost oprit. Este vorba doar de 26 grade C în afara, dar casa ta este înfloritoare și ajunge la 32 de grade C. Înainte de a porni AC, mai trebuie să faceti mai întâi ceva. Deschideți două ferestre pe capetele opuse ale casei. Montați ventilatoare in fata  ferestrelor. Setați ventilatorul pentru prima fereastră pentru a sufla în afară și a seta ventilatorul pentru a doua fereastră să sufle în interior. Această circulație absoarbe aerul fierbinte chiar din casă. Evident, acest lucru funcționează numai atunci când temperatura interioară este mai ridicata decât temperatura exterioară.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.