Dancila si Johannis in SUA

NU sunt cel mai mare fan al lui Dancila insa emit o cugetare: cu siguranta are cel mai capabil staff dintre toti candidatii la presedentie, un staff care ii coordoneaza miscarile si aparitiile publice. CTP si toata haita de „deontologi” au ras de ea in legatura cu vizita in SUA. OK, Klaus Iohannis a fost in biroul oval, a primit o sapca si o bataie pe umar, nimic despre vize, nimic despre parteneriate economice cu exceptia scoaterii chinezilor de la Huawei din parteneriatul 5G.
Spre comparatie, Veorica s-a intalnit cu Ronald Lauder, preşedintele World Jewish Committee, Arthur Schneier, rabinul şef al New York-ului şi cu Malcolm Hoenlein, vicepreşedinte al Congresului American Evreiesc. Baietii astia sunt principalii sponsori ai Partidului Democrat din SUA si cei care fac politica editoriala a New York Times sau CNN. Ce a discutat cu ei? Despre susţinerea candidaturii României la OCDE (Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică) şi liberalizarea regimului de vize de călătorie către SUA pentru cetăţenii români, două obiectivele de interes deosebit pentru Guvern. De asemenea, premierul a subliniat oportunităţile mediului de afaceri din ţara noastră, măsurile guvernamentale de stimulare a investiţiilor şi proiectele care vor putea fi realizate în parteneriat public-privat. Sursa: Mediafax – apartinand grupului PRO, cei care nu sunt cei mai mari fani ai Veoricai.
Repet: Aceasta intalnire este cea mai importanta a unui lider politic roman. S-au discutat subiecte care ne intereseaza, cu oameni care conteaza si au un cuvant greu de spus. CIne a reusit organizarea ei a fost un baiat destept.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.