Cum alegi motorul electric potrivit?

Societatea din prezent a cunoscut o dezvoltare in domeniul industrial si nu numai datorita aparaturilor speciale care functioneaza pe baza motoarelor electrice. In acest fel productia a luat amploare.

piata-motoarelor-electrice-bmes_2.png
Spre exemplu, constructiile de mari dimensiuni nu ar putea fi ridicate fara acele materiale ce sunt utilizate cu ajutorul motoarelor electrice. Motoarele electrice sunt intalnite insa si in electrocasnicele care usureaza munca gospodinelor de mai multi ani incoace. Este necesara o atentie sporita cand vorbim despre motoarele electrice industriale. Acestea prezinta anumite pretentii pentru o buna functionare.
Motorul electric trebuie vazut ca pe o unealta ce necesita precautie in folosire. Utilizarea necesita o atentie sporita, cu atat mai mult cand vorbim despre implicarea in ecuatie a curentului electric. Daca vorbim despre aplicatii industriale ale aparatelor ce functioneaza cu ajutorul motoarelor electrice, acestea prezinta la un moment dat defectiuni. Este cunoscut faptul ca orice aparat are o durata de viata.

Pentru a schimba un motor electric la fel ca pe o piesa din ansamblul aparatului este necesar sa stii cateva aspecte. In primul rand, este indicat sa iti orientezi atentia spre un magazin specializat pe astfel de produse. Un punct de reper in acest sens este Bmes.ro.
Un furnizor specializat pe un anumit domeniu, nu doar ca are in stoc o gama diversa de modele ce se preteaza pe diverse aparate, ci ofera si informatii detaliate, tehnice pentru ca alegerea sa fie optima. Interesul tau este sa faci o achizitie corespunzatoare cu aparatele pe care le detii. Cand vine vorba despre motoare electrice, randamentul si consumul sunt factorii ce denota o alegere eficienta

.
Tipuri de motoare electrice – indicatii tehnice de pe Bmes.ro

Poti ramane surprins cate tipuri de motoare electrice exista. Evident o mare parte a aparaturii pe care o folosim zilnic pentru a ne usura munca functioneaza cu ajutorul motoarelor electrice de diferite dimensiuni bineinteles.
Totusi, aceste unelte – aliatii nostri zilnici – se impart in mai multe categorii. In primul rand, una dintre categorii imparte motoarele electrice in cele care utilizeaza curent alternativ, respectiv curent continuu. Dupa numarul de faze, motoarele electrice sunt monofazate si polifazate. Ca recomandare, in caz ca nu stii exact ce model se se potriveste cu cerintele tale, poti accesa Bmes.ro.

  • Motoarele electrice trifazate

Sunt recomandate motoarele furnizate de catre producatori europeni. Acest lucru iti poate crea acel confort al sigurantei. Fiecare articol prezentat pe Bmes.ro are atasat un tabel dupa care te poti orienta in functie de specificatiile de care ai nevoie.

  • Motoarele electrice monofazate

La acestea este indicat sa urmaresti cuplul de pornire ( minim 0,6), tipul bobinajului – cuprul este o recomandare, dar si destinatia de aplicare.
In general, motoarele electrice monofazate sunt utilizate pentru functionarea aparatelor profesionale. Mai mult decat atat, acestea prezinta turatii standard. Specialistii orienteaza atentia clientilor asupra motoarelor ce sunt prevazute cu un condensator permanent. De obicei, acesta este amplasat in interiorul unei cutii de borne de plastic.

  • Motoare cu doua turatii in gabari

De obicei, acestea se utilizeaza pentru tonaj mare si sunt invelite in aluminiu sau fonta. Pe Bmes.ro poti sa soliciti executarea unui gabarit mai mare, in functie de necesitati.

Gama de produse este variata. Cu ajutorul specialistilor de pe Bmes.ro poti sa faci alegerea optima conform nevoilor tale. In plus, acestia ofera protectie suplimentara din clasa superioara H, la cererea clientilor. Mai mult decat atat, puterea motorului poate fi modificata. In cazul in care consideri necesar, poti sa alegi dotarea cu senzori de temperatura.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.