STS, adunatura de impotenti!

De ce STS sunt o adunatura de impotenti? Foarte simplu. Singura menire a STS este sa fraudeze alegeri in Romania cu ajutorul softului electoral, in favoarea chiriasului vremelnic de la Cotroceni, fie el Basescu sau Iohannis. Pentru ca STS sa devina un jucator electoral trebuie sa fie numit in fruntea serviciului respectiv un obedient dispus sa incalce Constitutia Romaniei, nu conteaza valoarea profesionala a omului, conteaza doar tupeul de a frauda. Desigur, respectivul sef al STS dupa ce a fraudat alegerile in favoarea chiriasului de la Cotroceni, capata automat asupra acestuia un ascendent moral, avand in buzunar dovada santajului. Stiind ca devine stapan absolul, seful STS incepe sa-si aduca in STS: amanta, nepotii, chiar si copii prietenilor de familie, oameni care nu au nici o treaba cu ceea ce inseamna comunicatii speciale. Desigur nu-i aduce pe post de secretare, ii pune chiar sefi in cadrul STS, sa aiba oamenii si salarii adevarate. De aici si pana la ce s-a intamplat la Caracal mai este doar un pas. Asa cum se intampla la STS se intampla si la SRI, SIE, MAI, MApN, toate aceste structuri fiind parazitate de impotenta si nepotism.
Cine sunt vinovatii? In primul rand noi, cei care alegem sa fim condusi de specimene gen: Basescu, Iohannis, Dancila, Ciolos, Barna, Orban…niste analfabeti si niste impotenti, care sunt jucati pe degete de generalii din servicii, avansati in 4-5 ani de la capitan la general cu 4 stele.
In fata batranului edec Ion Iliescu, serviciile nu suflau, Ion Iliescu nu avea nevoie sa fraudeze alegerile ca sa le castige si nu putea sa fie santajat de gusterii securisti care au parazitat institutiile ce ar trebui sa se ocupe de siguranta nationala. Cautati in vremea lui Ion Iliescu exemple gen Coldea avansat in mai putin de 10 ani de la capitan la general cu 4 stele si o sa vedeti ca nu gasiti asa ceva. Coldea, Opris, Dumbrava si alti astfel de generali, facuti la apelul bocancilor, multi dintre ei pe langa incompetenta, mai avand si grave probleme psihice, au adus ceea ce se numeste securitatea nationala si securitatea individuala a locuitorilor din Romania la situatii gen Caracal…repet, vinovati suntem NOI!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.