Review pentru site-ul: vanzaresteroizi.com

Review pentru site-ul: vanzaresteroizi.com.  

Azi, este sambata, deja suntem in weekend. Unii merg la munte, altii merg la mare, dar pana atunci sa trecem in revista un magazin online, Adica, sa facem un review.

1. Site-ul vanzaresteroizi.com , este bine administrat, ingrijit, are produse interesante destinate im mod special practicantilor de culturism. O prima remarca: un blog atasat acestui site, care sa contina informatii, tutoriale pareri ale clientilor, nu ar strica. In opinia mea, fireste. Si, acel blog, sa fie accesat foarte rapid.

2. Sunt disponibile informatiile privind modul in care, un client, care cauta steroizi de vanzare,  isi poate creea un cont si pasi pentru autentificare in respectivul cont.. Pasi sunt simpli. Inregistrarea si autentificarea nu costa nimic.

3. Exista un motor simplu de cautare. Practic este sus pe prima pagina si se deschide rapid atunci cand accesezi site-ul. Asta este o idee foarte buna a celui care administreaza respectivul site-ul!!:)

4. Avem date de contact, pentru aceia care doresc asistenta, pot contacta pe Whatsapp la nr. 0735574789 sau pe chatul de pe prima pagina, jos in partea dreapta.

5. Despre culorile acestui magazin online cu steroizi de vanzare, sunt ok. Nu sunt putine, dar nici multe. Nu avem de a face cu un site de tip curcubeu. Cei care citesc des articolele mele stiu ca nu imi plac site-urile cu densitate mare de culori, pe care le numesc „site-uri curcubeu”.

6. M-as fi asteptat sa dau si de o pagina gen Termeni si Conditi, poate n-am cautat eu bine. Am fost pe site in mare viteza si e posibila varianta aceasta!

Asa ca, site-ul vanzaresteroizi.com este ok, navigare usoara, incarcare a paginilor pe categoriile produs, rapida, design placut. Despre produse nu comentez, am facut-o in alte articole pe acest site..

Din blogosfera romaneasca sa aveti multa sanatate!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.