Soma Clinic, chirurgie estetica

Soma Clinic, chirurgie estetica.

Incep acest articol de la o informatie, ceva mai veche, dar este legata de chirurgia estetica (liposuctie abdominala ). Deci, un cantaret, nu ii dau nimele, nu are importanta, a decis anul trecut sa de-a jos kilogramele in plus. Lucrul acesta l-a realizat printr-o operatie de liposuctie abdominala! Cu toate ca de la 100 de kilograme, daduse jos 20 de kiligrame prin sport (inot) si alimentatie sanatoasa, nu a fost de ajuns. Operatia a fost singura solutie de a reveni la o greutate normala si sanatoasa.
Acum, va intreb si pe voi: sunteti impotriva unor asemenea interventii sau le considerati necesare? In opinia mea, „chirurgia estetica”, este necesara atunci cand trebuiesc corectate anumite „defecte”. Oricat de mult sport am face este posibil ca organismul sa nu reactioneze asa cum ne-am dori. Cazul pe care vi l-am descris la inceput, este unul real si se poate multiplica.

In opinia mea „chirurgia estetica” face bine oamenilor, nu este o fita.

Liposuctia abdominala, face parte din operatiile de zi cu zi ce se realizeaza in Soma Clinic  . De ce sa alegi aceasta clinica? Clinica ale carei dotari sunt de ultima genertie, dispune de un corp medical, corespunzator cerintelor actuale. Toti medici clinicii sunt specialisti in chirurgia plastica, microchirurgie si chirurgie estetica .
De asemenea, toate operatiile se desfasoara in clinica proprie, ale carei sali de operatii sunt dotate cu echipamente de ultima generatie. Aici, in timpul operatiei, beneficiati de cea mai sigura metoda de anesteziere. Monitorizarea creierului fiind facuta pe tot timpul operatiei.
Cu siguranta ca o asemenea interventie, de chirurgie estetica, costa, dar nu atat de mult daca ne gandim ca pe termen mediu si lung vom dobandi practic o viata noua. Un efort financiar pentru a corecta anumite surplusuri de grasimi de pe coapse, solduri, gat, spate, piept, barbie,etc. merita tot efortul financiar.

La inceputul articolului, va intrebam daca voi sunteti pro sau contra acestor interventii chirurgicale. Dupa cum ati constat, cu cateva argumente prezentatae, eu sunt PRO. Voi? Va ganditi sa faceti o liposuctie abdominala ?

Inchei prin a va mai spune ca fiecare procedura are un timp diferit de recuperare.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.