Microfoane spion de pe smtsol.ro

Microfoane spion de pe smtsol.ro

 Un microfon spion ofera posibilitatea monitorizari discrete itr-un perimetru de 30- 60 m2 sau pana la un kilometru, in cazul celor echipate cu wireless (UHF). Acest dispozitiv este utilizat in munca de zi cu zi a detectivilor particulari. O meserie care a prins si in tara noastra. Verificare infidelitati partenerului, investigatii pre-matrimoniale, verificarea conduitei profesionale sau investigare divort, sunt activitati care necesita achizitia sau inchirierea de echipamente si dispozitive specifice acestei activitati.
Asadar, activitatea de detectiv particular pe langa instruirea necesara are nevoie si de solutii de calitate, in privinta echipamentelor de inregistrare si supraveghere audio-video.

SMT Solutions, produse si dispozitive de calitate.

Pe smtsol.ro, vei descoperi o gama diversificata de microfoane spion utile in realizarea obiectivului propus. Unele dintre ele au fost reconfigurate intr-un laborator specializat, pentru a satisface cerintele unui detectiv particular.
Tot aici aveti garantia ca dispozitivele puse in vanzare, precum: microfoane spion, camere supraveghere video, reportofon spion, etc. sunt originale. Aceste dispozitive pot fi si inchiriate.

In privinta inchirierii acestor dispozitive, putin stiu ca exista anumite riscuri. Dispozitivele gen reportofoane sau microfoane au memorie sau cod IMEI unic, care pot stoca activitatea precedenta. Intr-un asemenea caz exista posibilitatea de a fi pus intr-o situatie extrem de neplacuta, pe care nu o poti anticipa, daca ai inchiriat un astfel de dispozitiv.
Ceea ce va spun nu este dintr-un film SF, ci din realitatea cu care s-au confruntat anumite persoane. De aceea, alegerea unui furnizor, de astfel de echipamente, este foarte importanta. Sunt firme pe piata de profil care pot asigura produse originale, fiabile si sigure. SMT Solutions ( smtsol.ro), este un exemplu in sensul acesta.
Pe site-ul lor veti gasi echipamente si dispozitive de calitate, testate inainte de a fi expuse, de profesionisti, care pun pe primul loc siguranta! Intotdeauna trebuie sa ne orientam catre firme ale caror produse ne ofera solutii de calitate nu niste simple produse ieftine.

Din blogosfera romaneasca va doresc o vara linistita:)

Sursa foto site: smtsol.ro

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.