Ai o afacere? Lumea stie de ea?

Ai o afacere? Lumea stie de ea?
.
Dacă lumea nu te cunoaste, dacă piata, potentialii tăi clienti nu te cunosc, nu au cum să cumpere de la tine, nu au cum să facă business cu tine, si afacerea ta, nu are cum să crească.
.
În acest moment, platformele de social media, în special Facebook, Instagram, WordPress (bloguri) si Youtube, sunt cele mai eficiente metode ca tu să ajungi în fata potentialilor clienti, să îti faci brandul si afacerea cunoscute lor, si să transformi acei potentiali vizitatori în clienti.
.
Si vreau să îti mai spun un lucru.
.
Am văzut afaceri care nu aveau absolut nici o idee ce fac în Facebook, aveau niste reclame complet dezastruoase, dar prin simplul fapt că îsi făceau afacerile cunoscute, ajungeau în fata publicului tintă, se loveau de oameni care erau în căutarea serviciilor lor si erau pregătiti să le dea o sansă.
.
Asta nu înseamnă că dacă o să investesti bani în Facebook fără să stii ce faci vei avea aceleasi rezultate, poate vei avea sau poate nu, dar dacă o faci cu cap, cu o strategie bine definită, cu o ofertă de nerefuzat, si cu un proces de vânzare bun, sansele tale o să crească exponential.

sursa: Ciprian Soleriu

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.