De ce ai nevoie de un lacatus Bucuresti

broaste-si-chei-usaIn ciuda faptului ca cilindrul incuietorilor este instalat intr-o mica gaura in usa, incuietorile mortise sunt plasate intr-un locas special taiat in usa. Ele fac parte din usa insasi, facand blocarea mult mai sigura. Desi instalarea unei blocari la o usa de lemn nu este o problema mare, poate fi ceva mai dificil daca cadrul usii este fabricat din metal. In cazul unei usi metalice, instalarea unei blocari sau inlocuirea acesteia, vor necesita instrumente mult mai avansate pentru reparatii. In acest caz ai nevoie de un lacatus Bucuresti.
Posibilitatile si designul incuietorilor se deosebesc prin varietatea lor, unele fiind intr-o gaura in usa sub forma unui buzunar si altele intr-o gaura mica realizata de un burghiu. Aceste incuietori vechi au devenit parte a usii metalice si au fost fixate intr-o anumita pozitie. Daca ai nevoie sa repari incuietoarea unei usi, trebuie sa chemi un lacatus Bucuresti de la o firma specializata. Ca toate mecanismele, si incuietorile usilor necesita intretinere. Mai devreme sau mai tarziu vei avea nevoie de un lacatus Bucuresti pentru reparatii diverse ale usii.
Ce poate face un lacatus Bucuresti
Va lubrifia eficient mecanismul de inchidere. Acest lucru va duce la deplasarea zavorului cu mai putin efort si va preveni problemele asociate acestuia. Va scoate excesul de vopsea de pe placa incuietorii. Va indeparta vopseaua suplimentara, deoarece aceasta vopsea interfereaza cu functionarea blocarii.
Va scoate toate suruburile de fixare care fixeaza cilindrul in pozitie. Va repara apoi mecanismul defect si il va reintroduce fixandu-l in pozitie. Acest lucru va duce la functionarea mecanismului in mod corespunzator si usa nu se va mai bloca.
Unele incuietori au fost proiectate astfel incat sa fie aproape imposibil sa fie dezasamblate de o mana nespecializata, cu exceptia unui lacatus Bucuresti special instruit. Acestea necesita o surubelnita speciala, apoi o cheie, care este dificil sau imposibil sa fie cumparata de la un magazin de scule. Unele incuietori vin cu aceste unelte speciale, dar ele sunt aproape intotdeauna pierdute de utilizatori. Insa, un lacatus Bucuresti dispune de ingeniozitate si creativitate, putand debloca si repara orice tip de incuietori.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.