Vedetele cu mască ale CSM Slobozia

Scrimerii Răzvan Stănescu și George Dragomir, vedetele cu mască ale CSM Slobozia, au câștigat un nou titlu de campioni naționali.

Componenți ai lotului olimpic de juniori, cei doi au participat la Campionatul Național 2019 de scrimă, pentru juniori și cadeți, atât la individual, cât și pe echipe, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în Sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca) din București.

Sabrerii lotului olimpic de juniori de la Brașov au dominat concursul, iar titlul național a fost câștigat de Răzvan Stănescu de la CSM Unirea Slobozia. Pregătit la Club de Marin Cruțu, Răzvan a câștigat duelul final cu Rareș Ailinca, de la CS Dinamo, scor 15-13. Pe locul 3 s-au clasat Andrei Păștin- CS Dinamo și George Dragomir- CSM Unirea Slobozia. Toți sunt componenții lotului olimpic de juniori de la Brașov, antrenați de Rareș Dumitrescu și Marius Gălățanu.

Poziţia a treia la competiția pe echipe a fost ocupată de CSM Unirea Slobozia (Alexei Ciumac, Eduard Dragomir, George Dragomir, Răzvan Stănescu – antrenor Marin Cruţu), care a a avut o dispută strânsă în finala mică, întrecând cu 45-43 pe CSA Steaua Bucureşti 1 (Matei Aniculoesei, Mario Cojocaru, Ionuţ Duţu, Mihnea Enache – antrenori Adrian Badea Cârlescu şi Nicolae Alexe).
Felicitări sportivilor şi antrenorului!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.