Romania, cobaiul mic si prost al Europei

Romania, cobaiul mic si prost al Europei, unde se experimenteaza absolut orice, de catre mai marii care conduc U.E si altii.
A nins la Petrosani, 20 cm, o nimica toata, insa calea ferata este blocata de arborii cazuti pe ea. Asta nu se intampla pentru ca cei de la CFR sunt nepasatori, se intampla pentru ca nu au voie sa defriseze arborii din zona de siguranta a caii ferate, pe motiv ca Defileul Jiului este parc national.

Asadar azi, in timp ce ma deplasam pe calea rutiera din Defileul Jiului, calatorii CFR erau tranzbordati cu autocare, pret de 60 km, intre Petrosani si Targu-Jiu. Intarzieri de ore pentru CFR, cheltuieli suplimentare, oboseala, injuraturi si stres pentru pasageri.


Daca mai adaugam la asta si blocarea lucrarilor la hidrocentrala din Defileul Jiului, finalizata in proportie de 98%, unde s-au cheltui 160 milioane de euro, mai adaugam si drumul Campul lui Neag – Herculane, blocat din motive similare, plus inchiderea hidricentralei de la Taia, vedem cum arata „Romania lucrului bine facut!”…o tara de cobai, unde U.E. si alti mai mari ai vremurilor noastre, isi fac experimentele in voie pe poporul mioritic.


Inainte de 1989, atunci cand eram o tara si o natiune, astfel de acte reprezentau sabotarea economiei nationale si cei implicati erau judecati pentru inalta tradare.

2 gânduri despre “Romania, cobaiul mic si prost al Europei

  1. -hidrocentrala trebuie finalizata ! Un „rahat de judecator” care poate a facut parte din diverse „fundatii” cum s-a dovedit de altfel ca au fost adepti MISA, masonerie, templieri s.a

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.