Restrospectiva anului 2018

 

O retrospectiva a anului ce tocmai s-a incheiat

Anul 2018 a însemnat pentru micul colectiv al Muzeului Municipal Călărași o sumă variată de activități, numărul acestora depășind 84, activități care s-au adresat unui public varia, dar și numeros.
Cele mai multe dintre activități au fost expozițiile (28 ca număr), din care 4 în colaborare cu alte instituții. Atelierele se află pe locul doi în acest top (în număr de 15), iar serbările școlare pe locul trei (în număr de 14)
Totodată, pe parcursul anului 2018, au fost lansate la Muzeul Municipal 8 cărți, au fost organizate 3 mese rotunde, dar și alte 12 activități. 5000 de călărășeni au călcat pragul Muzeului Municipal pe parcursul anului trecut, iar majoritatea evenimentelor au fost prezentate în presa locală și pe pagina de Facebook a instituției. Și din punct de vedere editorial a fost un an bun, sigla Muzeului Municipal regăsindu-se pe două albume, o carte și un calendar. Mai mult, prin prisma unui concurs cu premii organizat, numele Muzeului Municipal și, implicit, al Primăriei Municipiului Călărași, a ajuns in toate unitățile de învățământ din județ.
“Vă așteptăm și in 2019 să ne fiți alături ca și până acum!”
sursa: Florin Rădulescu
Cosmin Meleacă

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.