Lemonice- agentie marketing online

LemonIce- agentie marketing online

Instragamul, este un nou spatiu virtual in care oamenii aleg sa comunice. Comunicarea pe Instagram, se face, dupa cum bine stiti, prin imagini, clipuri si texte scurte. Pe Instagram, se poate realiza tot felul de campanii vizuale. Firmele pot initia o multime de campanii de promovare pe Instagram, scopul fiind popularizarea brandului propriu, pe aceasta retea de socializare, folosita de foarte multa lume.
Un brand, pentru a creste, are nevoie de popularizare, iar reteaua Instragram, este locul potrivit pentru acest obiectiv, in social media. Promovarea pe Instagram fiind, de fapt o apropiere de posibili clienti.

De ce sa alegi campanii de promovare pe Instagram?

1. Instagram, este o retea care a impanzit lumea, milioane de utilizatori acceseaza zilnic aceasta retea de partajare si distribuire a fotografiilor.
2. Reteaua ofera functii foarte bune precum filtrele de luminozitate, culoare sau contrast.
3. Aplicatia, Instagram poate fi descarcata gratuit, atat pe Android cat si pe iPhone
4. Instagram, prezinta multe beneficii, fiind foarte simpla de folosit.

Din cercetarile de piata, reiese ca multi turisti acceseaza reteaua de socializare Instgram, atunci cand aleg un magazin, un restaurant, sau obiective turistice. pe care doresc sa le viziteaze. Recomadarile jucand un rol imporant in asemenea situatii.
De ce sa alegi Lemonice?

De ce sa alegi o agentie marketing online, precum Lemonice, pentru o campanie de promovare? Intrebare care isi gaseste raspunsul, in explicatiile pe care le voi enumera mai jos.
– Ca si beneficiu, o campanie de promovare facuta de o agentie online specializata, va fi orientata spre un public tinta, potrivit brandului tau. Lemonice, pune accent, in campaniile de promovare, a unui brand, pe emotii, de aceea utilizatorii Instagram vor aprecia aceasta campanie.
– Daca un brand vinde produse ce pot fi prezentate prin imagini, Instagram este reteaua de socializare ce trebuie integrata, in strategia de marketing online.

Acum, prezenta pe aceasta retea de socilaizare, tine de strategia proprie, dar pentru cei care doresc, ca publicul, sa afle despre ei, Instagram devine obligatoriu, fie ca vorbim de un brand sau de profilul unei persoane.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.