Contracte de leasing avantajoase pentru persoane fizice si juridice!

Contracte de leasing avantajoase pentru persoane fizice si juridice!

Leasing-ul este o operatiune comerciala prin care putem achizitiona diverse bunuri, prin care finantatorul transmite celeilalte parti adica utilizatorul, contra unei plati periodice care este denumita rata de leasing. Aceasta metoda este poate cel mai des intalnita in randul celor care achizitioneaza un autoturism dar si locuinte, cladiri, diverse echipamente si utilaje si asa mai departe. download

Fie ca este vorba de leasing persoane fizice sau persoane juridice, aceasta operatiune poate fi realizata de oricine, bineinteles cu anumite conditii.

Pentru cei care isi doresc sa apeleze la aceasta solutie pentru achizitionarea unor bunuri, Leasecredit.ro este gata sa va sara in ajutor oferind servicii avantajoase si de cea mai buna calitate.

Pentru persoanele fizice, este mult mai simplu in comparatie cu persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice, acestia avand nevoie decat de cartea de identitate plus copie si contract de munca si acte aditionale plus copii dupa aceastea.

Cu ajutorul celor de la Leasecredit.ro, atat persoanele fizice cat si persoanele juridice pot opta pentru urmatoarele tipuri de leasing:
Leasing auto
Leasing auto rapid
Leasing echipamente si utilaje
Sales & Leaseback
Leasing imobiliar

In ceea ce priveste leasing-ul auto, acesta se acorda pentru autoturisme sau autoutilitare atat noi cat si second hand, procedura adresandu-se tuturor categoriilor de solicitanti, avansul fiind de 15 pana la 50% pe o perioada incepand de la 1 an pana la maxim 5 ani.

Pentru leasing-ul auto rapid, acesta se acorda la fel ca si cel anterior, tot in cazul autoturismelor si autoutilitarelor noi sau second hand, adresandu-se tot tuturor categoriilor de solicitanti dar presupune procedura si documentatie simplificate si pre-aprobare pe loc astfel incat operatiunea sa fie mult mai rapida dupa cum sugereaza si denumirea.

Leasing-ul pentru echipamente si utilaje cuprinde o gama foarte variata de bunuri, aceste constand in echipamente IT, utilaje agricole sau indistriale, linii de fabricatie si multe alte bunui ce au ca scop deservirea indeplinirii obiectivelor unei firme dar si personale. Si acest leasing este valabile pentru toti solicitantii, ratele fiind adaptate in functie de specificul activitatii clientului.

In cazul Sale & Leaseback, se va achizitiona imobilul aflat in patrimoniul companiei client care urmeaza sa se construiasca, ulterior obiectul unui contract de leasing. In cazul acestui contract de leasing, ai nevoie de lichiditati pentru investitii, refinantarea creditelor pe termen scurt care ulterior sa fie transformate in credite pe termen lung cu rate egale dar si inchiderea unor linii de credit pe care institutia bancara nu doreste sa le mai prelungeasca. In ceea ce priveste conditiile acestea sunt destul de avantaloase, cu avans 0, perioade de finantare de pana la 150 de luni si se aplica pentru cladiri de birouri, centre comerciale, si asa mai departe.

Ultimul tip de leasing este cel imobiliar si dupa cum sugereaza si denumirea se aplica pentru achizitionarea unui imobil . In acest caz perioadele de finantare sunt de pana la 15 ani si se aplica tot pentru cladiri de birouri, centre sau alte spatii comerciale, hoteluri, cladiri publice si lista poate continua.

Pentru toate detaliile necesare te invit sa accesezi site-ul celor de la Leasecredit iar daca esti interesat de oricare dintre tipurile de leasing specificate mai sus, nu ezita sa ii contactezi pe acestia si cu siguranta aici vei primii cele mai bune oferte.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.