Calarasi/ Inventar la garaje

Primăria Municipiului Călărași a finalizat, prin Direcția de Urbanism, inventarierea tuturor garajelor din municipiul Călărași!

După cum bine știți, odată cu acest proces de inventariere, din anumite zone ale orașului au fost ridicate garaje pentru amenajări de parcări de reședință sau au fost ridicate/desființate de către proprietarii care nu au vrut să încheie un acord de ocupare temporară.

Din estimările noastre, anul trecut, la această dată, existau fizic în municipiul Călărași aproximativ 1.000 de garaje, fiind înregistrate 163 de contracte de concesiune locuri și 239 acorduri pentru ocuparea domeniului public. La acest moment, mai există fizic 667 de garaje (inventariate de către Direcția de Urbanism), fiind încheiate 109 contracte de concesiune și 509 acord de ocupare temporară a domeniului public. De aceea se fac demersuri (notificări), în continuare, pentru intrare în legalitate sau ridicare a garajelor pentru care nu s-au încheiat acorduri de ocupare temporară.

Reamintim faptul că procesul de amenajare a locurilor de parcare de reședință va continua și anul viitor, prin ridicarea de garaje.

Sursa: Biroul de presa al Primariei Municipiului Calarasi

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.