Asta da stat de drept

Când ii lași pe foștii securiști să decidă ce trebuie să faci în democrație ajungi aici.
O noua mizerie marca CCR: soluția pe Codul penal, care a fost dictată de madam Stanciu, desemnată raportor. Să decidă ca ”judecător constituțional” o individă care a băgat în pușcărie mai mulți nevinovați decât Ceaușescu și Dej la un loc, ăsta da stat de drept.

Au declarat neconstituționale soluții legislative din Codul Dongoroz, care au fost constituționale 60 (ȘAIZECI) de ani… 30 de ani în comunism și 30 în democrație. Practic, toată cariera ei de judecător Stanciu a aplicat textele declarate acum neconstituționale… este bun cică Codul lui Alina Bica, aia din Costa Rica. Au declarat neconstituționale texte cerute de ei prin decizii sau de CEDO.

Niște politruci se visează legiuitori pe banii noștri. Păi de ce să mai votăm parlamentari dacă legiferează alții? Dacă procurorii, Komisarii de pe ape, Timmy, Sciaticul, Stanciu și alte astfel de specimene nealese legiferează noi de ce mai votăm?
Asta deoarece este evident că toate textele declarate de CCR neconstituționale sunt doar chestiuni de oportunitate.

3 gânduri despre “Asta da stat de drept

  1. Asta-i problema in Romania – toata lumea face legi. Parlamentul este pe locul doi. In acelasi timp este cel mai injurat ca institutie, probabil pentru distragerea atentiei.

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.