Programe de work and travel

Programe de work and travel, de la StudentsExperience.

Daca ai intrat pe acest blog si esti student, poti beneficia de o informatie utila, tie. Programe de work and travel, de la StudentsExperience.

Adica, vei putea beneficia de internshipuri in strainatate. Poti alterna munca in SUA, cu o calatorie placuta. Calatoresti si muncesti, de asemenea, in Marea Britanie sau Grecia. Iar, daca vei alege un internship in Australia, cu siguranta vei trai o experienta minunata. Toate acestea sunt posibile echipei Students Experience, inca din anul 2013.

Un alt aspect extrem de important, Students Experience, are deschise puncte de lucru in Bucuresti, Piata Romana (Universitatea Romana – Americana), Craiova, Iasi, Targu Mures sau Cluj-Napoca.

Experienta pentru viitorul tau!

Pentru un student, experienta acumulata in strainatate este benefica in viitoare cariera. Tocmai acest aspect il are in vedere, echipa de la Students Experience.

Daca nu stiti, inca, puteti accesa siteul: studentsexperience.ro pentru a citi testimonialele celor care au beneficiat de programe Work & Travel. Dupa ce veti parcuge articolele respective, puteti aplica online prin completarea formularului online, de pe pagina principala a site-ului. Raspunsurile la diferite intrebari, le veti primi, de la un reprezentant Students Experience, care o sa va contacteze.

Daca veti decide sa participati la un program Work & Travel, prin intermediul Students Experience, veti beneficia de asistenta in tara, pentru a pregati dosarul, interviul pentru viza, cumpararea biletului, dar si in SUA, prin intermediul unor sponsori.

In alta ordine de idei, piata muncii din Romania este in criza. Asa am inteles din multe stiri care sunt prezente in media romaneasca. Cu toate ca exista, in continuare forta de munca disponibila, in tara. Ciudat, mi-am zis, dar tot eu, am realizat ca cei mai multi someri sunt tineri. Lipsa de experienta, a acestora, este un dezavantaj.

De aceea, atunci cand exista posibilitatea participari la un program de work and travel, in urma caruia, veti capata experienta, parerea mea este sa nu stati pe ganduri. Profitati de aceasta oferta!

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.