Statii pentru incarcarea masinlor electectrice

Statii pentru incarcarea masinlor electectrice

Cand am vazut pentru prima data o masia electrica, m-am intrebat cat dureaza o incarcare a unei masini electrice si unde se poate face?
Raspunsul, l-am descoperit in mediul online cautand incarcare masina electrica.
Volt, este unul din ce mai mari producatori si distribuitori de de statii pentru incarcarea masinilor electrice.
In urma cu ceva ani, automobilele electrice erau privite cu scepticism. Nu se contura atunci, o alternativa viabila, la autovehiculele cu carburant conventional. Multi nu credeau ca masinile electrice pot inlocui masinile poluante de la acea vreme.
Azi, autovehiculele electrice sunt o optiune viabila pentru foarte multi cumparatori, atat persoane fizice cat si juridice.
Odata cu cresterea parcului de masini electrice, a crescut si numarul statiilor de incarcare a bateriilor. Nimeni, azi, nu mai pune la indoiala, viabilitatea masinlor electrice.
Programele, gen: RABLA Plus, au fost concepute, in sensul cresteri numarului de masini electrice. Subventiile, pe care statul nostru le acorda, in cadrul acestui program, sunt importante, iar infrastructura din multe orase permite achizitia unor asfel de vehicule.
Cand spun infrastructura, ma refer la staiile de incarcare a masinilor electrice.

Legat de volt.com.ro, statiile de incacare EVBox, sun lider pe piata statiilor de incarcarea a bateriior, din Europa, datorita sigurantei si fiabilitati.

Daca intrati pe site-ul volt.com.ro, veti gasi informatii utile. La categoria (pagina) Centrul de Informare, aflati cum se incarca o baterie, a unei masini electrice, cat costa si cat dureaza procesul de incarcare.

Incepeam acest articol spunandu-va, ca atunci cand am vazut primele masini electrice, mi-am pus niste intrebari. Acum, dupa ce am vizitat site-ul de care v-am spus, am toate raspunsurile.

In alta ordine de idei, cred ca intr-un viitor, nu prea indepartat, imi voi achizitiona un autovehicul electric, chiar daca la mine in oras, lipsesc statiile de incarcare, momentan. Eu sunt un optimis irecuperabl:). Am convingerea ca exista solutii la marea problema, cu care se confrunta planeta nostra si, anume: poluarea!

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti parte de o zi cu aer curat:)

 

 

 

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.