Cursuri de actorie la Bravissimo!

Cursuri de actorie la Bravissimo!

La ce va ganditi voi cand auziti cursuri? La facultate? La chestiuni teoretice care in aparenta sunt dificil de pus in practica, in viata de zi cu zi! Daca, ganditi in acest sens, in opinia mea, reiese faptul ca anii de facultate, v-au marcat. Poate ca aveti motivele voastre sa ganditi in acest fel.

Dar, atunci cand auziti despre cursuri de dezvoltare a talentelor? De cursuri de actorie , la Bravissimo, a-ti auzit?

Va spun ca exista si altfel de cursuri, decat cele de la facultate. Cursuri care sunt necesare si in marea lor majoritate si sunt orientate catre partea aplicata, precum scoala de actorie, sau scoala de muzica.
Daca va veti intreba, de ce sunt utile? Am sa raspund in cateva cuvinte! Pai: daca exista dovada talentului, de ce nu ar fi modelat.

Perspective noi la Bravissimo

In alta ordine de idei, cursurile pot deschide perspective noi in cariera pe care vi-o doriti, pentru copii dumneavoastra. Stiu sa faca mai multe decat altii.

Sunt unii care atunci cand aud despre cursuri, se gandesc imediat la niste chestii intelectuale, cu grad ridicat de perceptie, nu? Ei, va zic ca sunt cursuri normale, din acest punct de vedere. Pai, cursuri de muzica sau cursuri de actorie, exista? Da! Si…ce ar fi atat de dificil sa urmeze, copilul tau, un curs de actorie?

Acum, sunt si cursuri ceva mai ridicate, ca si nivel, cum ar fi cele gasite de mine pe site-ul bravissimo.ro, cele precum: pian, chitara, canto, vioara, actorie si teorie muzicala. Inscrierea se poate face online direct pe site-ul respectiv, prin completarea unui formular.

Art Scool Bravissimo, pregateste cursanti pentru participarea la diferite evenimente culturale. Echipa de profesori are in spate multi ani de experienta. Deci, merita!

Asadar, pentru copilul dimneavoastra este bine sa alegeti cursuri de actorie la Bravissimo, daca are talent, desigur..

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.