Pompa submersibila de la MagTerm

Pompa submersibila de la MagTerm

Azi este, inceputul unei noi saptamani si pe deasupra mai este si o zi mohorata, dar eu m-am gandit sa trecem impreuna …in revista sau folosind un termen din limbajul internautilor, sa facem un review, unui site. Si, cum in navigarea pe net, am tastat cuvantul: o pompa submersibila , motorul de cautare google m-a dus pe site-ul: magterm.ro. Nu este o noutate, pentru ca am mai scris cate ceva pe aici, dar un review, nu facusem. Dupa cum stiti review-urile mele incep cu o scurta introducere, dar si o critica, zic eu, constructiva, la cat ma pricep!. Ca…nimeni nu s-a nascut stiutor!:)

Site-ul activeaza pe o nisa, aflata intr-o continua dezvoltare, interesanta, aceea a magazinelor online, ce comercializeaza instalatii termice si sanitare. Printre produsele comercializate se afla: pompe si hidrofoare.

Inca de la primul click se deschide o pagina cu multe informatii, oferte de produse si preturi. Eu, care nu-s priceput cu astfel de produse si probabil, pentru multi dintre cititorii acestui blog, este important ca produsul sa fie insotit de anumite detalii….Un alt lucru important, ce merita subliniat, avem categoriile de produse si modul in care se poate face livrarea lor. Pe site navigarea este una buna, paginile se deschid foarte repede, nu exista timp de asteptare. Aici pot acorda o bila alba, celui care l-a realizat si il administreaza. Designul este placut, nu are culori care sa oboseasca pe vizitator, cum am mai vazut pe alte site-uri, dar nu dau nume. Pagina destinata promotiilor, ei asta am tot cautat, pe site si nu am gasit…produse la promotie. Daca nu au promotii, asta-i o bila neagra (face parte din ce va spuneam eu la inceput de articol, „critica constructiva”).

Adica cateva produse pe categorii de reduceri, ar anima un pic vanzarile, zic eu! Dar, asta-i optiunea proprietarului. Acum, intelegeti de ce am ales acest site si de ce fac recomandarea… Nu ca-i tentanta oferta….Ai o casa si vrei sa nu mai depinzi de altii sau casa de vacanta e undeva intr-o zona, unde nu exista retea de apa. Atunci e bine sa stii ca exista alternativa. Aceasta solutie poate fi implementata si de locuitori multor sate, care nu dispun, inca, de retea de apa potabila si nici in viitorul apropiat, nu se intrevede vreo solutie (de alimentare cu apa). Nu stiu, dar cred ca se pot asocia mai multi proprietari si pot sa-si faca un put forat, cu o pompa pentru alimentare! Si, tot legat de review-ul de astazi, mai dau o bila alba astazi si pentru usurinta plasari unei comenzi si pentru faptul ca livrarea se face intre 1-3 zile, oriunde in tara! Cel putin asa apare pe site!

Din blogosfera romaneasca s-aveti o zi faină, aşa cum ar zice un ardelean!:)

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.