Sticla rezistenta la foc

Sticla rezistenta la foc de la Glas Expert

La ce ne foloseste noua, sticla rezistenta la foc? Intrebarea aceasta este posibil sa vi-o puneti multi dintr voi. Am sa va raspund eu, spunandu-va la ce se intrbuinteaza sticla rezistenta la foc.Gallery-Sticla-rezistenta-la-temperatura-02

In amenajarile interioare deseori se realizeaza seminee. Dupa cum observati si in imaginea pe care v-am atasat-o aceste seminee au nevoi de un geam. Unul foarte rezistent la temperaturi ridicate. Sticla rezistenta la foc, procesata de Glas Expert rezista la o temperatura de 600 grade Celsius. Aceasta fiind ideala in constructia de seminee si cuptoare.

De multe ori m-am intrebat, cum de nu ia foc livingul ?  Acum, vazand cum este realizat un semineu, am gasit si raspunsul, la aceata intrebare.

Atunci, cand proiectam locuinta, este important sa avem in vedere acest aspect. Semineul, cu sticla rezistenta la foc, este un accesoriu important.

De ce sa alegi produsele Glas Expert?

Glas Expert face parte dintr-un grup de firme care si-a inceput activitatea in anul 2002, si se ocupa in principal cu productia de sticla, necesara diverselor ramuri industriale.

La Glas Expert se prelucreza mai multe tipuri de sticla: securizata, sticla sablata mecanic, sticla printata ceramic, sticla laminata, sticla emailata ceramic, sticla curbata, etc.

Glas Expert, nu este un producator oarecare. Participarea la diverse expozitii si targuri au facut cunoscute produsele realizate de aceasta companie.

Printre proiectele importante realizate se numara L’Usine Opera PARIS, LIDL HeadOffice, Sun Plaza Bucuresti sau Therme București.

Sunt foarte multe modele de seminee, dar toate sunt realizate cu sticla rezistenta la foc. In general, un semineu, se realizeaza intr-o incapere cu spatiu generos. De un semineu cu sticla rezistentala foc , ne putem bucura iarna, cand noptile sunt geroase.

Asadar, acum intelegem de ce este nevoie de sticla rezistenta la foc. Iar cea mai buna o gasim la Glas Expert.

2 gânduri despre “Sticla rezistenta la foc

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.