Prima impresie chiar conteaza

 

Prima impresie chiar conteaza

 

Probabil ca nimanui nu ii place sa mearga in locuri murdare, urat mirositoare si dezordonate. Si cel mai probabil nici nu ai accepta sa semnezi un contract cu o firma care ofera astfel de conditii sau mai bine zis nu ofera nimic. Curatenia creeaza o stare buna de puritate si cel mai important da un plus de incredere celor care vin la un interviu pentru angajare.

 

Se spune ca prima impresie conteaza si da se aplica si in acest caz, deoarece orice om va fugi de locuri de munca in care curatenia nu este pastrata ca atare iar angajatilor nu li se indeplinesc anumite conditii esentiale de lucru. Sa nu uitam nici ca angajatorii sunt obligati prin lege sa asigure curatenia la locul de munca ceea ce in caz contrar va duce la sanctiuni iar imaginea firmei va fi patata in acest sens.

 

Orice firma care se respecta si isi respecta angajatii si clientii, pastreaza firma cat mai curata tocmai pentru a putea crea o impresie cat mai buna, oricui ii va trece pragul indiferend de motiv.

 

In cazul firmelor mici cu doar cativa angajati, curatenia se poate efectua mult mai usor fara a mai fi nevoie de angajarea personalului pentru acest lucru, deci cheltuieli mai mici. Insa fiind firma mica nu este un motiv pentru care sa nu se pastreze curatenia. Tocmai, fiind putini angajati acestia trebuie tratati ca atare si stimulati moral si financiar pentru a putea face o treaba cat mai buna.

 

Daca intampini probleme in acest sens poate ca este cazul sa te mobilizezi si sa faci ceva in privinta asta. Sanito.ro sare in ajutorul celor care au nevoie de produse de calitate de curanie, avand la dispozitie o gama foarte larga si variata, de la peste 40 de brand-uri. Printre acestea se numara si produse igienice Tork, fiind printre cele mai bune la nivel international.

 

In cazul spatiilor de birouri, tot ce inseamna mobilier si aparatura, trebuie curatat si dezinfectat zilnic. Fiind in contact non stop cu mainile cu care practic facem totul, microbii si bacteriile stranse pe acestea fiind un real pericol pentru sanatatea angajatilor. Pe langa detergenti si dezinfectantii profesionali este indicat sa fie folosite, nu carpe din material, ci produse din hartie Tork, deoarece sunt de unica folosinta, deci se vor arunca la gunoi.

 

In ceea ce priveste grupurile sanitare, totul trebuie sa fie curatat luna, in vasul de toaleta, deoarece aici se strand cele mai multe bacterii si cei mai multi microbi iar riscul ca un angajat sau client sa capete o infectie este destul de ridicat. Cu ajutorul unor produse igienice Tork de calitate, curatenia bailor se va realiza simplu si rapid iar treaba va fi de cea mai buna calitate.

 

Fi de partea angajatilor si asigurandu-le conditiile de lucru necesare pentru indeplinirea cu succes a task-urilor, acestia v-or rasplatii firma prin munca de calitate ceea ce va asigura profitul maxim si o imagine pozitiva. Respecta oamenii care iti tin afacerea pe linia de plutire si astfel vei avea doar de castigat.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.