Containerul, solutia imobiliara versatile

Containerul, solutia imobiliara versatile

Fabrica noastra de geamuri si-a diversificat permanent activitatea. De la geamuri, am trecut la mese de sticla si la oglinzi, la hartie de ambalat geamurile si la hartie igienica, apoi la cuie. Ne adaptam din mers cererilor, tocmai de aceea am stabilit acordarea unei prime celor care aduc angajati noi in fabrica.
In cele 3 schimburi, prin unitatea noastre trec 3 000 de oameni si suntem mandri ca le putem acorda salariile, ca ii fidelizam si suntem ca intr-o familie uriasa. Va dati sema de cate puncte de paza si indrumare avem nevoie pentru acest personal. Avem incredere in angajatii nostri, dar nou-venitii se pierd prin curte si au nevoie sa fie indrumati catre sectia lor. De asemena nevoia de vestiare si de spatii de depozitare este in continua crestere.
Multi dintre salariatii care vin la schimbul doi isi fac mai intai cumparaturi si in plus, noi le oferim echipament special de protectia ca sa nu isi uzeze si murdareasca imbracamintea personala.
Ne-a trebuit mult timp sa gasim solutia viabila si versatila: containere.
Containerele gata facute, compartimentate adecvat servesc acum ca vestiare si spatii de depozitare fiindca nimeni nu lucreaza cu geanta pe umar sau cu borseta la purtator. Oamenii trebuie sa isi lase lucrurile personale in siguranta si sa le ia la plecare. Vestiarele sunt prevazute cu chei, iar cele pentru femei cu umerase pe care sa isi puna rochiile sau fustele.
Din loc in loc, in curte, sunt puse containere de paza si supraveghere pentru cei care au nevoie de indrumare.
Toti muncitorii isi fac dus la iesirea din schimb fiindca muncesc din greu si transpira. Unde ar fi putut sa faca baie decat in cabinele containere dotate cu grupuri sanitare? In timpul sedintelor, am mai facut un lucru util pentru salariatii navetisti. La vreme de iarna, cand zapada este foarte mare, ei nu mai pot pleca acasa si ca sa aiba unde dormi la iesirea din schimb le-am amenajat case-containere prevazute cu paturi, cu incalzire si televizoare.
Ne dorim ca la serviciu, salariatii nostri sa se simta ca acasa si sa lucreze cu aceeasi tragere de inima. Si in cazul in care intreprinderea noastra nu va mai fi functionala, containerele vor fi mereu utilizabile. Le putem inchiria pentru santiere, pot fi reutilizabile, compartimentate diferit si mobilate in functie de destinatie.
In containere pot fi improvizate si birouri si spatii de depozitare a marfurilor sau ambalajelor.
Containerele sunt utile si in gospodarii. Ma gandesc cat de curate si ordonata ar fi casa fara cutii de carton, sticle si borcane goale, toate lucrurile acelea care incurca. Uneori in sifonierele noastre ocupa spatiul degeaba saci intregi de haine. Pana gasim cui sa le donam, containerul ar fi spatiul ideal de pastrare. Tot aici am putea pune carti si cursuri din facultate, albume cu fotografii vechi, tablouri pe care nu le mai punem in pereti. Containerele sunt foarte bine izolate si construite in asa fel, incat in ele nu patrund soarecii.
Nicio intreprindere nu isi permite sa costruiasca atatea cladiri fixe, cate ii sunt necesare, de aceea sa comande containere, spatii mobile si versatile!

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.