Wess Mitchell, adjunctul secretarului de stat american, in Romania

Wess Mitchell, adjunctul secretarului de stat american, se afla intr-o vizita in Romania pe data  pentru a discuta despre securitate regionala si cooperare economica

Wess Mitchell, adjunctul secretarului de stat american pe Europa – pozitie ocupata anterior de Victoria Nuland –, viziteaza Romania, ocazie cu care „se va intalni cu inalti oficiali si analisti independenti pentru a discuta chestiuni de securitate regionala si cooperare economica”, se arata intr-un comunicat emis de Departamentul de Stat.

„Acesta va conduce delagatia americana la a sasea intalnire «U.S.-Romania Strategic Partnership Dialogue» si va tine un discurs la Universitatea Bucuresti”, se mai arata in comunicat.

Din Romania, pe data de 19 iunie, Wess Mitchell va pleca la Zagrev, Croatia, unde se va intalni cu inalti oficiali croati pentru a discuta despre aspecte regionale, „inclusiv contributia Croatiei la stabilitatea regonala si securitatea energetica”.

Pe data de 20 si 21 iunie Wess Mitchell va fi in Praga, Cehia, pentru a participa la dialogul strategic US-Cehia.

La finalul vizitei sale, pe 21-22 iulie, Wess Mitchell va fi la Bruxelles, unde se va intalni cu adjunctul premierului belgian. Tot la Bruxelles va vorbi si despre cooperarea SUA-UE, iar la final va tine un discurs la Carnegie Europe.

Un gând despre “Wess Mitchell, adjunctul secretarului de stat american, in Romania

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.