Cum se faci banii cu ajutorul monedelor virtuale?

Azi, as vrea sa abordez un subiect mai dificil legat de piata financiara si, anume criptomonedele. Vizitand site-ul https://www.cryptocoin.pro/, unde se tranzactioneaza zilnic monede virtuale gen: ethereum sau bitcoin, mi-am amintit ca in copilaria mea, nu exista conceptul de educatie financiara. Habar nu aveam despre tranzactiile valutare sau indicii bursieri.
Acum, lucrurile stau altfel, educatia financiara este promovata printr-un proiect national, sustinut si de o banca importanta, BCR. Poti invata despre circulatia baniilor, cum sa-ti gestionezi un buget sau cum sa faci economii.

Acum, revenind la site-ul de care v-am amintit, mai sus, vreau sa subliniez faptul, ca si in Romania exista platforme online, unde se pot face tranzactii cu criptomonede, in deplina siguranta. Este adevarat ca este necesar sa avem anumite cunostinte in acest domeniu, deoarece piata criptomonedelor este una extrem de volatila.

Spuneam, ca pe site-ul respectiv, zilnic se desfasoara tranzactii cu criptomonede bitcoin sau ethereum. Cu siguranta multi ati auzit de ele, dar nu stiu cati dintre dumneavoastra stiti ca Ethereum (ETH), este si o platforma software care permite dezvoltatorilor sa construiasca si sa lanseze aplicatii descentralizate. Deci, ethereum este mai mult decat o criptomaoneda.

Bineinteles, ca etherum este la fel ca si bitcoinul, dar are ceva in plus.

Cum se faci banii cu ajutorul monedelor virtuale?

!. Pentru a investii in criptomonede este necesar sa va informati. Sunt destule articole, in mediul online, de unde puteti avea o imagine, in legatura cu piata criptomonedelor. Aveti in vedere ca sunt perioade cand criptomonedele cresc si perioade cand criptomonedele scad. Decizia de a investi, intr-un anumit moment, va apartine.

2. Ca sa faci bani si profit in acelasi timp, tranzactionand monezi virtuale, trebuie mai intai sa iti faci un cont pe site-ul celor de la CryptoCoin.pro. Mai apoi, vei putea cumpara ethereum sau bitcoin. Cu moneda Bitcoin se poate achizitiona si alte monede virtuale. Deci, ar trebui, mai intai, sa cumparati bitcoin. Aceasta tranzactie se poate face cu cardul online sau prin transfer bancar.

3. Totul tine de inspiratia si momentul, pe care il veti alege dumneavoastra, pentru a investi in criptomonede.

Comment

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.