Igrasia si mucegaiul

Igrasia si mucegaiul

Acum nu stiu daca stiti, dar in toamna, am fost nevoiti sa ne mutam intr-o alta locuinta. Stiti, vorba aceea: Dumnezeu iti inchide o usa, dar iti deschide un geam, asa si cu mine!
Am cautat cu disperare un loc unde sa ne putem muta cu mobila, haine, cu toate acareturile….cand intr-o zi a aparut ca din senin o oferta nesperata de a ne muta cu chirie intr-o casa la curte.

La prima vedere, a casei, va spun sincer eu, unul m-am speriat! Si, nu din cauza dimensiunilor pe care le avea curtea si casa! Ci, datorita faptului ca nu mai fusese locuita de mult timp era plina de mizerie, mobila era vai mama ei ….de mucegai pereti ce sa mai zic! Era un dezastru, de la un capat la altu!

In urma discutiilor, pe care le-am purtat cu proprietarul, am cazut de acord, sa inchiriem, dar sa ne scuteasca doua luni, de plata chiriei, pentru a face curatenie! Oricum, tot mult mi se parea!

Am chemat rudele ca sa ne ajute la efortul de a face curatenie. Neasteptat pentru mine, curatenia a durat cam mult. Nu stiu de ce pana am terminat curatenia, ne-am tot invartit si nici nu pot spune ca am fost multumit! Sincer!
Si, totusi exista ceva care m-a nemultumit cel mai mult si, anume aparitia mucegaiului pe pereti, dar nu stiu cu ce nu l-am curata eu!

Cum vei scapa de igrasie si mucegai?

Nu sunt un specialist, dar sunt patit si vorba aceea romaneasca: „Tot patitul e priceput”.
Pentru inceput ca sa scap de igrasia si mucegaiul casei, am urmat 2 pasi:
Am inlaturat mecanic mucegaiul si igrasia de pe pereti cu o solutie chimica care poate fi cumparata din orice supermarket.
Pasul numarul 2. Am eliminat cauza apatitiei mucegaiului si igrasiei prin instalarea un sistem de ventilatie eficient care va elimina in permanenta excesul de umiditate din locuinta. Recuperatorul PRANA, il gasiti pe site-ul: pranaromania.ro. Aici, pe site, veti gasi articole care va pot ajuta in alegerea celui mai bun recuperator PRANA.

Cam asa au stat lucrurile in cazul mutari.

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.