Nocturna din Ghencea la Calarasi

Nocturna din Ghencea ajunge la Calarasi

Conform celor de la gsp.ro, nocturna de pe stadionul din Ghencea a fost cumpărată de Consiliul Județean Calarasi , la pachet cu sistemul de supraveghere video ,turchineti o și tabela. Aceste bunuri au aparținut lui Gigi Becali.

Stadionul din Ghencea urmează sa fie demolat și construit unul modern, de către CNI, in cadrul programului EURO 2020!

Echipa din Calarasi, antrenata de Dan Alexa este lider in Liga a II-a cu 77 de puncte, la 15 puncte distanta de locul 3, care duce la barajul pentru promovare si la trei puncte  de locul 2 ocupat de sibieni.

Pe de alta parte, intr-un comunicat pe pagina personala de facebook, Directorul executiv adjunct al Consiliului Județean Călărași, Grama Eduard, spune:  „Întâlnirea dintre executivul Consiliului Județean Călărași și domnul Valeriu Argăseală nu a avut ca scop achiziționarea nocturnei și turnicheților de pe stadionul roș-albastrilor. Facem precizarea că toate dotările stadionului „Ion Comsa” vor fi noi și achiziționate conform legii”.

 

 

Un gând despre “Nocturna din Ghencea la Calarasi

  1. Clar vor fi idei pro si contra referitor cu vizita dl. Argaseala, nimeni si nimic nu va inbuna mintile (inferbintate) a unora ce sunt contra chiar daca la prima vedere , avind si ceva informatii prvind proiectul (Stadioul Dunerea)din Calarasi.Pentru a inlatura discutii pe net fara acoperire , rugam ca cei din angrenajul Dunarii Calarasi , sa ne informeze atat cat pot stadiul si concluziile referitor la interesul dl.Argaseala ce reprezinta clubul Steaua(Fcsb), vizavi de fc.Dunarea Calarasi.ps .multumim pt intelegerea acordata!..

    Apreciat de 1 persoană

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.