Containerele IBC de la Schoeller Allibert sunt ideale pentru depozitarea si manipularea lichidelor

Sunteti cumva patronul sau managerul unei companii care activeaza in industria chimica, in domeniul reciclarilor sau in industria alimentara si aveti o problema cu manipularea si depozitarea lichidelor? Ei bine, raspunsul la problema dumneavoastra consta din urmatoarele doua cuvinte magice:
container ibc. Iar raspunsul la intrebarea „ Dar de unde?” nu poate fi decat Schoeller Allibert – dupa cum vedeti, alte doua cuvinte magice.
Nu, nu este deloc o exagerare. Cele doua „entitati de baza” care au format grupul Schoeller Allibert au luat fiinta in anul 1958 si, respectiv, 1962. Ce mai, prima „caramida” care a stat la baza acestui edificiu a fost pusa in urma cu şase decenii! De atunci incoace, compania a „absorbit” alte entitati economice cu experienta in domeniul ambalajelor din plastic, cum ar fi Wavin Trepak, Arca Systems si Linpac Allibert. Fiecare noua componenta a grupului Schoeller Allibert a adus in cadrul companiei noi tehnologii si noi domenii de expertiza. Datorita acestei permanente acumulari de „know-how”, compania a izbutit sa-si adjudece nu mai putin de 25% din piata europeana de ambalaje reciclabile si sa devina unul dintre cei mai importanti jucatori in acest domeniu pe plan mondial.
Cu ajutorul containerelor IBC din plastic produse de Schoeller Allibert, produsele dumneavoastra vor fi mai bine depozitate si manipulate, in conditii de maxima siguranta, reducand drastic procentul deteriorarilor. Veti putea depozita si organiza mai bine fluxul tehnologic, asigurand o mai buna planificare a primirilor si livrarilor de marfuri. Nu in ultimul rand, cu ajutorul containerelor IBC produse de Schoeller Allibert investitia dumneavoastra se va amortiza in scurt timp. Printre altele si pentru ca aceste produse sunt extrem de rezistente, ceea ce inseamna ca durata lor de utilizare este una foarte mare – iar asta se datoreaza materialelor de inalta calitate din care sunt fabricate containerele de acest tip si nu numai. Daca tot am ajuns la „si nu numai”, poate v-ar putea interesa sa aflati ca Schoeller Allibert va ofera si multe, multe alte tipuri de ambalaje si de sisteme si solutii de depozitare, toate fabricate din materiale plastice ultrarezistente care, pe deasupra, mai sunt si reciclabile in proportie de 100%.
Inca de la bun inceput, Schoeller Allibert a pus accentul pe ideea de reciclare, conducerea companiei dandu-si seama ca planeta pe care traim este un sistem inchis ale carui resurse nu sunt inepuizabile si ca materiile prime din care sunt fabricate produsele industriale pot si trebuiesc reintroduse in circuitul economic, nu lasate sa se transforme in gramezi de gunoi la marginile marilor orase. Pe scurt, Schoeller Allibert a fost, este si va fi intotdeauna „eco friendly”!
O alta calitate a companiei este – pe langa deja binecunoscuta inventivitate – si flexibilitatea. In afara de gama foarte larga de containere cu dimensiuni si echipare standard, Schoeller Allibert le ofera clientilor sai si produse personalizate, in functie de specificatiile acestora.
Si pentru ca tot am ajuns aici, in loc de incheiere vom adauga si faptul ca Schoeller Allibert le ofera clientilor sai si consultanta, ajutandu-i sa aleaga cele mai bune solutii pentru a accelera operatiunile de manipulare a produselor si materiilor prime, pentru a minimaliza costurile de logistica, pentru a rezolvana in mod eficient si elegant problema deseurilor – pe scurt, pentru a-si eficientiza activitatea.
Daca doriti sa aflati mai multe amanunte, va puteti deplasa la sediul filialei Schoeller Allibert din Romania, situat in Bucuresti, pe strada Turnu Magurele la numarul 270 D, puteti telefona la numerele 00 40 31 102 46 50 si 00 40 21 460 20 88 sau puteti trimite un e-mail pe adresa info.romania@schoellerallibert.com.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.