Marirea sanilor, implant cu silicon

 

De-a lungul timpului sanul si imodifica forma si marimea. Sarcina si alaptarea sunt si ele factori important care duc la schimbarea formei si a marimei. Cel mai des intalnida metoda de marire a sanilor este implantul cu silicon.

Daca vrei sa optezi pentru un implant silicon pentru marirea sanilor trebuie sa stii cateva lucruri importante inainte. Fiindca nu este o operatie tocmai usoara este necesar ca inainte interventiei sa se realizeze un set de analize absolut obligatorii. Medicul estetician trebuie sa se asigure ca inima pacientei este puternica si ca functuineaza perfect inainte de operatie, deci un EKG este absolut necesar. De asemnea nu uitati ca setul de analize obisnuite este si el obligatoriu. De asemenea se recomanda si efectuarea unei ecografii mamare pentru a vedea daca sunt leziuni la nivelului sanului.  

Tehnologia si medicina au evoluat foarte mult in ultimul timp, cea mai noua metoda de marire a sanilor cu implant este metoda tri-axiala.

Metoda tri-axiala este perfecta pentru corectia asimetriilor. Ea se va realiza fie cu implanturi anatomica, fie cu implanturi rotunde. Aceasta are o serie mare de avantaje pentru ca se realizeaza cu ajutorul unei pense sepeciale bipolare-Ellman. Printre avantaje se numara si: vindecare rapida, rezultate estetice exceptionale, distrugerea minima a tesutului, elimina durerea postoperatorie, recuperare rapida si aspect natural.

Ce trebuie sa faci inainte de a apela la acest tip de operatie

Operatia cu implant cu silicon este una dificila si presupune si ea niste riscuri. Inainte de a lua o asemenea decizie trebuie sa fii sigura ca ai inteles toate beneficiile si riscurile. Este foarte important si locul de unde iti iei informatiile, prietenii desi de multe ori ei vor sa tea jute s-ar putea sa nu iti ofere toate informatiile necesare, forumurile de obicei contin informatii eronate. Cel mai bine este sa apelezi la ajutorul unui medic specialist care sa iti explice toate lucrurile din punct de vedere al unui specialist.

Discutiile dintre pacienta si chirurgul estetician sunt foarte importante, deoarece il va ajuta pe acesta sa inteleaga care sunt asteptarile pacientei si care sunt rezultatele pe care aceasta le asteapta. De asemenea acesta trebuie sa informeze pacienta despre riscurile la care aceasta se supune si sa ii ofere o lista cat mai detaliata despre ce poate si ce nu poate face dupa acest tip de operatie.

Este foarte important sa accepti sfaturile medicului in cee ace priveste forma si dimensinea. Daca vrei sa iti faci o idee trebuie iti analizezi forma corpului si dimensiunile lui. De obicei doar asa iti poti creea un indiciu clar despre dimensiunea si forma sanilor pe care ar trebui sa o alegi. Inaltimea si greutatea te vor ajuta si ele foarte mult in aceasta decizie.

Atunci cand esti hotarata sa apelezi la implanturile cu silicon asigura-te ca medicul a inteles perfect cererile tale si ca ele nu sunt exaggerate, de asemenea asigura-te ca locul in care urmeaza sa efectuezi interventia este unul incojurat de specialisti care folosesc implanturi din silicon de cea mai buna calitate.

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.