Ramas Bun

Uneori, soarta face ca persoanele apropiate noua sa isi croiasca un drum diferit de al nostru si la distante foarte mari de casa. Nu intotdeauna, lucrurile au un final fericit si astfel ajungem sa pierdem persoanele dragi noua, sa se stinga din viata, desi nu este drept. Nu putine sunt situatiile in care romanii decedeaza in Europa. Repatrierea unei persoane care a decedat intr-o tara straina, este un adevarat calvar pentru rude sau apropiati. Pe adresa http://www.repatriere-romania.ro, gasim exact ajutorul de care avem nevoie in cele mai grele momente din viata noastra. Firma, specialista pe repatriere decedati, se ocupa de repatrieri la preturi foarte competitive.

Asigura transport de repatriere persoanelor decedate in afara Romaniei, cum ar fi: Austria, Franta, Norvegia, Anglia, Spania, Germania, Italia, Belgia, Suedia, Grecia, cat si a cetatenilor straini, decedati pe teritoriul Romaniei.

Cu sediul in Romania, au puncte de lucru in Bucuresti, Focsani, Ploiesti, dar si in Italia, cu puncte de lucru in Piacenza si Roma. Au grija de repatrieri atat pentru firme multinationale, cat si pentru persoane fizice cu domiciliul in alte tari din UE. II putem gasi pe site, sau la numerele de telefon pe care ni le ofera non-stop. Isi rezerva dreptul de a se afla printre primii in Romania, datorita devotamentului de care dau dovada la fiecare client in parte, dar si de promtitudinea cu care rezolva fiecare cerere si dorinta in parte. Totul este facut, respectandu-se legislatia tarii in care are loc decesul, de asemenea si transportul se realizeaza prin respectarea tuturor normelor de igiena si pastrare.

Transportul persoanei decedate are loc in cele mai bune conditii, realizandu-se cu masini speciale, dar si spatioase pentru rude sau apropiati. Sicriul este din zinc, iar acesta intra in interiorul celui de lemn de esenta tare. Astfel, pot spune ca serviciul lor de repatriere se realizeaza la cele mai ridicate standarde si in cele mai sigure conditii.

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.