Cum se foloseşte Star Silk Pro?

Soluție unică pentru înlăturarea cu uşurinţă a părului nedorit de pe corp!

A fost descoperită metoda naturală pentru eliminarea părului nedorit de pe corp – fără substanțe chimice, tratament dureros sau fire crescute sub piele! Este vorba despre un tip de cristale de precizie care înlătură cu uşurinţă firele de păr şi exfoliază pielea. Pielea nu este doar netedă și catifelată, ci și îngrijită și revigorată. Star Silk PRO este potrivit şi pentru epilarea zonelor sensibile fiindcă nu afectează pielea şi nu permite creşterea firelor de păr sub piele. Star Silk PRO este un succes uriaș în industria cosmetică deoarece înlătură părul nedorit de pe corp în mod natural şi fără durere, iar pielea rămâne netedă şi îngrijită până la 3 săptămâni. Această metodă recunoscută în numeroase ţări europene și care are un loc de onoare la târgurile internaționale de cosmetice este acum disponibilă şi în România.

Star Silk PRO a fost până nu demult o metodă de epilare accesibilă doar vedetelor de la Hollywood. Acest produs era secretul bine păzit pentru pielea perfectă a supermodelelor, actriţelor, prezentatorilor TV și a altor vedete pe care le vedem zilnic în mass-media. Cu toate acestea, în revistele care se ocupă cu tema sănătăţii şi a frumuseţii au început să apară diverse recenzii pozitive despre beneficiile acestui produs care rămâne până acum cel mai natural mod de epilare, lăsând pielea proaspătă și catifelată pentru săptămâni în șir. Pentru toate celebritățile care nu-şi pot permite ca pielea lor să fie iritată după epilare (cu laser, produse periculoase sau lame de ras), Star Silk PRO este alegerea naturală, fără durere. Rezultatul este o piele netedă și frumoasă pentru mai mult timp!

Cum se epilează vedetele de la Hollywod pe parcursul anului cu ajutorul unei descoperiri europene?

Cu Star Silk PRO! La început Star Silk PRO a fost un secret bine păstrat, știut numai de anumite persoane. După comentariile pozitive în emisiunile TV dedicate sănătăţii, acest produs foarte a devenit un must-have în cercurile de la Hollywood. Cosmeticienii vedetelor recomandă acest produs clienţilor lor, bazându-se pe experienţele pozitive primite din partea utilizatorilor. Aceștia spun că Star Silk PRO este cel mai natural produs de epilare care nu produce durere, iritații, fire de păr crescute sub piele și care nu necesită utilizare zilnică. Multe celebrități mărturisesc că pielea rămâne netedă săptămâni întregi după epilarea cu Star Silk PRO.

Doar piele îngrijită şi netedă!

Toate celelalte metode de epilare prezintă riscul de a irita pielea și de a favoriza creșterea firelor de păr pe sub piele. Cristalele din Star Silk PRO şlefuiesc firele de păr atât de bine încât ele nu se văd pe piele și, în același timp, exfoliază delicat suprafața pielii. Astfel punctele negre sunt înlăturate, iar pielea capătă un aspect incredibil de catifelat. După tratamentul cu Star Silk PRO se recomandă masarea zonei epilate cu cremă pentru a oferă pielii hidratarea necesară. Pielea va arata ca și când n-ar fi trecut prin procesul de epilare – moale şi atât de catifelată la atingere!

Cum se foloseşte Star Silk Pro?

Star Silk Pro este foarte ușor de utilizat. Treceți epilatorul deasupra zonei de pe care doriţi să îndepărtaţi firele de păr cu mișcări circulare. Apăsaţi şi rotiţi ușor de trei ori sensul acelor de ceasornic și de trei în sens invers acelor de ceasornic. Repetați acest proces până îndepărtaţi toate firele de păr. Pentru îndepărtarea firelor de păr trebuie să utilizați produsul pe pielea complet uscată. Nu apăsați epilatorul pe piele, deoarece epilarea este mai eficientă dacă cristalele de pe suprafaţa foliei ating uşor pielea. După utilizare, curățați sub jet de apă călduţă și uscaţi bine.

Un gând despre “Cum se foloseşte Star Silk Pro?

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.