Ciclistul belgian Michael Goolaerts, a decedat!

Lumea ciclismului este in doliu!

Ciclistul belgian Michael Goolaerts, a decedat în urma atacului de cord suferit în cursa Paris-Roubaix.30516035_574451352910991_3195832822187163648_n

„Cu o tristeţe inimaginabilă, trebuie să comunicăm moartea prietenului  nostru, Michael Goolaerts. A murit duminică seara, la ora 22:40, la spitalul lille, în prezenţa membrilor familiei sale şi a celor dragi, pe care îi ţinem în gândurile noastre. A murit in urma unui stop cardiac, cu toată asistenţa medicală, care nu i-a fost de folos.

Pentru moment, nu va mai exista nici o comunicare.  Vrem să-i dăm lui, si celor mai apropiati, timp pentru a se descurca cu această pierdere teribilă. Vă mulţumim anticipat pentru respectarea intimităţii rudelor sale.

Odihnește-te în pace, Michael! Vei fi mereu unul de-al nostru!”

sursa: Veranda’s Willems-Crelan-Charles Pro Cycling Team

Cea mai frumoasă cursa din lumea ciclismului, Paris-Roubaix și a luat porția de dramatism . Din păcate, în loc să ne amintim, de o victorie frumoasa a lui Sagan , aceasta ediție a Infernului, va fi mereu amintită, ca cea în care unul dintre ei, rutierul  belgian Michael Goolaerts, a evadat spre cer …Ce trist !

3 gânduri despre “Ciclistul belgian Michael Goolaerts, a decedat!

  1. Nu cred ca e suficient sa acceptam acest tragic eveniment si sa nu ne punem intrebari. Oare ceea ce se intampla in sport si nu numai in ciclism nu depaseste cumva limitele noastre umane. E usor sa pui un comentariu cu pareri de rau sau condoleante si totul sa continue ca inainte si acest spectacol sa continue an de an sa isi ceara tributul… Merita? Nu cred si cred ca sportul ar fi la fel de atractiv si daca limitele lui s ar restrange in limitele in care un sportiv ramane in siguranta.

    Apreciază

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.