Stirile de la o televiziune

Ieri am stat mai mult pe stirile de la o televiziune …se adunasera acolo multi lideri de sindicat , astia care traiesc bine, de ani multi, pe seama celor pe care zic ca-i reprezinta …Se vorbea despre pensii . E unul Hadar, de pe la universitarii, astia carora li s-au facut salarii ce bat un pensionar de zeci de ori ,,multi pensionari care nu-s mai prosti ,,multi decat universitarii, fiindca si ei au carte si diplome obtinute prin munca. Omul asta nu-mi place …daca-i dai bani pentru confratii lui , te lauda , daca nu , nu vrei sa-l auzi …Mai era acolo un militian care vorbea foarte urat despre batrani …daca unul ca asta apara politistii , atunci nu ma mir de ce multi dintre astia, cu forta, sunt badarani , prost scoliti , nu stiu sa intervina , vor mita , fac mismasuri , in loc sa apere cetateanul . Astia, amendeaza o baba cu patrunjelul.

Ma infurii, pentru ca stiu, ca-n anii trecuti am tremurat alaturi de copii mei si m-am straduit, sa -i fac, sa inteleaga, ca sansa lor este cartea . Am satisfactia de-a constata ca am avut dreptate …sunt oameni frumosi, care fac , nu se lauda , care muncesc , nu arunca jigniri.

Cred ca suntem singura tara in care se lucreaza pentru dezbinarea generatiilor …si reusesc salvatorii, vesticii , partenerii…..Ascult o doamna bogata de la PROTV , acolo toti au bani multi si privesc dispretuitor spre noi cei multi, doamna aceea , medic spunea ca romanii nu vor sa-si cumpere haine contra frigului , nu vor aia , ailalta …cred ca-i aeriana …romanii vor ce-i bun , dar banii le lipsesc , multora .

Banii sunt ai politicienilor de orice rit , ai jurnalistilor astia, cata frunza si iarba, platiti sa ne dezinformeze , sa ne faca sa credem ca suntem prosti.

Gata nu ma mai uit la stiri…

 

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.