Interviul perfect?

Vad o serie de sclavi din presa romaneasca care nu doar ca nu au luat un interviu serios in viata lor, dar nu au scris nici macar o analiza profi pe subiectele pe care zic ca le stapanesc (jusitie, de ex), ca iau la critica interviul lui Cristoiu cu Ghita ca nu e bine facut.

Este interviul respectiv perfect? Evident ca nu este. Intr-un studio, cu lumini si camere mai multe, putea fi facut mai bine. La fel, poate intrebarile puteau fi altele, desi vorbim doar de episodul 1.

Totusi, trebuie sa ai multa ipocrizie ca si sclav care scrii dupa dictare, ori copy-paste dupa ce ti se da pe e-mail ori dupa ce ti se sopteste in casca de servicii, sa te dai mare critic de arta pe materialele jurnalistice ale altora.

Va aduc aminte ca aceiasi sclavi batjocoreau episoadele lui Ghita de anul trecut, luandu-le in deradere, dar cand Ghita a prezentat dovada, Coldea a plecat. Sau i s-a dat drumul, cum se spune.

Sa luam popcorn si sa vedem toate episoadele, apoi sa tragem concluzii.

Referitor la poza, va fi un lucru interesant. Cristoiu a spus aseara la RTV ca va comenta cu Ghita cine e in poza, iar presa, daca e interesata, ii poate suna pe respectivii sa confirme.

Astfel, vor fi unii care vor da marturie prima data.

Daca dadeau poza acum, aceiasi sclavi ziceau ca e falsa. Cum false ziceau ca sunt si propriile cuvinte ale lui Negulescu, Onea sau Kovesi, cu decapatul.

Abia astept sa citesc articole scrise de sclavi dupa ce i-au sunat pe respectivii sa confirme ori infirme, daca sunt in poze cu Kovesi.

2 gânduri despre “Interviul perfect?

Comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.